Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1684
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Müstakil evim ve iki çocuğum var hangi cins köpek almalıyım ???
L
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Başlıktada Bahsettiğim gibi küçük bir köpek almak istiyorum bir yere giderken götürebileceğim olmasını da istiyorum.3m*5m bir bahçem var gün aşırı gezdirebileceğim çocuklarımın sevebileceği fazla bakım istemeyen tüyü az olan bir köpek almak istiyorum beagle diye öneri aldım. Hangi cins köpek almalıyım?
Ayrıca sizce nerden alabilirim bu köpeği safkan bir köpek olsun istiyorum. Internette sahiplendirme köpekler var ne önerirsiniz ?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

X
10 yıl
Er

"Jack Russell Terrier" temel Özellikleri
Fox Terrier'e (tilki terrieri) benzer. Cesur, şen, fedakar ve itaatkar bir köpektir. Jack Russell Terrier yeterli egzersiz imkanı sağlandığında apartman hayatına da uyum sağlar. Ev içinde oldukça hareketlidir.


http://www.kopegimees.com/kopekirklari_resimler/ornekresimler/buyukresimler/JackRussellTerrier1.jpg

Oyun ve bekçi köpek havlama sorunu yalnız kaldıgı zaman oluşabılıyor belırteyım.Be ırk benım kendım icim düşündüğüm icin ve belki hosunuza gider diye yazdım yoksa golden daha sakin ve sessiz bu ırka göre tüy dokme sorunu can sıkıyor golden cinsinin de.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.