1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İstanbul’da güneydoğu cephe.
Amacım, yazın iki ay, evin her yerini buzhane yapmadan, tatlı serinlik ve nemsiz ortam sağlamak. Bazı kişiler gibi sert klima sevmiyorum. Çarpıyor.
Tüm evin sıcağını kırsın yeterli. Gece yatarken belki salonu kapatabiliriz. Tüketimde nasıl etkiler bilmiyorum.
Sizce salonda kapının karşısına kırmızı işaretli yere mono 24 binlik mi yoksa mavi işaretli yerlere multi mi?
Performans olarak ve tüketim olarak da değerlendirmemiz lazım.
Eğer mavi derseniz iç ve dış üniteler kaç btu olmalı. Marka olarak ne önerirsiniz? Arçelik vestel lg dışında
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >