herkese merhabalar statik veya mühendis, mimar olanlar detaylı şekilde anlatırsa sevinirim. fotoğraftaki kapının sağına salona bağımlı olan odanın kapısını aldırmak istiyorum 90derece sağda ise salonun kapısı mevcut. binaya zararı olur mu 50 yıllık bir bina kimsenin günahına girmek istemem. ev ankarada deprem koşullarını göz önüne alarak değerlendirelim. kapıların yakın olması dışında başka bir tereddütüm yok ama fikir almak istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
fotoğraftaki kapının sağına salona bağımlı olan odanın kapısını aldırmak istiyorum 90derece sağda ise salonun kapısı mevcut.
binaya zararı olur mu 50 yıllık bir bina kimsenin günahına girmek istemem. ev ankarada deprem koşullarını göz önüne alarak değerlendirelim. kapıların yakın olması dışında başka bir tereddütüm yok ama fikir almak istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.