Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
7026
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Müge Anlı Suçlulara Para mı veriyor
Z
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yıllardır devam eden bu programda ilginç durumlar söz konusu.
1-mağdurların canlı yayına çıkması normal ama suçluların kendi istekleriyle canlı yayına çıkması tuhaf
2-aylarca yıllarca polise itiraf etmeyen suçluların bu programda itirafçı olmaları tuhaf
3-ülkede hiç zengin suçlu yokmuş gibi programa çıkan suçluların alayının fakir insanlar olması tuhaf
insanın aklına geliyor,acaba bu suçlular canlı yayına çıkmak için güzel paralar mı alıyorlar.



B
8 yıl
Binbaşı

Bunlari bende düşündüm evet gerçekten ilginç



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yarbay

zengin için, suç işlenecek en güzel ülkeyiz.



S
8 yıl
Binbaşı

Bunların suçları delil ile sabit onlara itirafçı olur iseniz az ceza alırsınız diye kandırıyorlar..
Müge anlının EGM tanıdıkları var bir cinayet davasında finale yaklaşılınca bu ablaya kuş uçuruyorlar
Bu da oradan ekmek yiyor...
Kendisi Sayın ATASOY'un izinden gitmekte zannımca örnek alıyorda olabilir.Ama gölgesinde kalmak istemediği kesin..
-------------------------------
Hande Çinkitaş cinayeti 15 yıldır çözülemedi
Hüseyin Çapkın el attı sonuç yok....
FBI dan Fransa ve Rusyadan özel ajanlar geldi sonuç yok,,
Çok biliyorsa gelsin çözsün Sayın ANLI.


--------------------
< Resime gitmek için tıklayın >
İstanbul İçerenköy’de 12 yıl önce bugün katledilen 12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın katil veya katillerini bulmak için polis, bir arpa boyu yol alamadı. Yaşasaydı 24 yaşında genç bir kız olacaktı diyen ailesi, ”Adalete güvenmek istiyoruz” diyor.

Öldürüldüğünde henüz 12 yaşındaydı Hande. Annesinin gözyaşları tam 12 yıldır dinmiyor, katilleri bulunana kadar da dinmeyecek..

İçerenköy’deki evinde vahşice katledilen Hande Çinkitaş (12) cinayeti bugün 12’inci yılını doldurdu. Ancak katil veya katilleri hala aramızda dolaşıyor. Tarihler 7 Ocak 2001’i gösterdiğinde Kadıköy İçerenköy’deki bir apartman dairesinde korkunç bir cinayet işlendi. Birkaç gün sonra gerçekleşecek olan 13’üncü yaş gününe hazırlanan Hande Çinkitaş, evde yalnız olduğu bir saatte vahşice katledildi. Çinkitaş, daha önce hiçbir filmde benzerine rastlamadığımız kadar korkunç bir biçimde boğazı kesilip, başı çekiçle ezilerek ve defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Hande’nin cansız bedeni iş dönüşü babası Nezih Çinkitaş tarafından bulundu.

Ne eve zorla girilmiş, ne de odalar dağıtılmıştı. Yapılan incelemede tecavüz ve hırsızlık belirtisine de rastlanmadı. Hande’nin avucunda bulunan iki saç teli, tırnakları arasındaki deri parçaları ile suç aleti üç bıçak ve çekicin üzerindeki parmak izleri alınıp tek tek incelendi. DNA testinde katile ait olduğu sanılan iki saçtelinin küçük kıza ait olduğu ortaya çıktı.

Özel ekip kuruldu

Cinayetin failini belirleyemeyen emniyet yetkilileri ise dosyanın kapanmadığını belirtip cinayetten iki yıl sonra yurt dışında bu tür cinayetleri araştıran 10 kişilik özel ekip oluşturup cinayeti yeniden araştırdı. Tüm detay ve şüpheliler gözden geçirildi. Ancak yine bir sonuç alınamadı.

Yıllardır gözyaşı döken acılı anne Handan Tugay ise son çareyi 2009 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün başına gelen Hüseyin Çapkın’dan yardım istemekte buldu. Çapkın’a,’Kızımın katilini bir tek sen bulabilirsin, yardım et!’ diye seslenenen Handan Tugay’ın bu seslenişinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen Hande’nin katillerine yine ulaşılamadı. Yaşasaydı 24 yaşında genç bir kız olacaktı diyen ailesi ise,’’Artık bu cinayet aydınlatılıp katilleri yakalansın. Adalete güvenmek istiyoruz’’ diye isyan etti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 30 Ekim 2016; 10:10:37 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.