2 gün önce aldığım msi pulse 16 ai cihazında 1 adet ölü piksele rastladım başta iade etmeyecektim uğraşmayayım diye ama şimdi video izlerken gözüme takıldı biraz orta bi yerde olduğu için. Baktımki ölü piksel var diyerekten iade edince teknik servisten rapor fln istiyolarmış teknik servis de 1 adet ölü pikseli kusurlu saymayacak o yüzden cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum beğenmedim vs diyeceğim araştırdımki teknorya satıcı sıkıntı çıkarabiliyormuş bu konu hakkında ne yapmalıyım tecrübesi olan var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Servisin ret kararını içeren evrak elinizdeyse Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz. Çok dikkat çekmiyorsa 1 ölü piksele dertlenmezdim fazla ama misal bendeki gibi 5-6 tane gibi kümelenmiş türden varsa iadesi gerekir tabii.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.