1 Saat kadar önce indirimden başlıktaki ürünü aldım (Fiyat 4479 TL ) işlemci i5 9600k anakart Msi z390 gaming plus kasadaki power 600w ve düşük kalacak bi power almam lazım işten anlayan arkadaşlardan powersupply önermelerini rica edecem.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
%100 eminim. Yaklasik 220-230w guc tuketen bir kart kendisi. Sistemin geri kalani da onemli tabii ama islemci 100w, diger bilesenler 50w desek bile goreceginiz gibi 600w in gayet rahat besleyecegi degerler cikiyor. PSU'nun en verimli oldugu aralik %50 civari oldugu icin genelde yuksek kapasite PSU oneriliyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 11 Ekim 2019; 12:26:49 >