Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
1955
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: Motosiklet Terörüne Kimse Dur Demiyor (3. sayfa)
O
2 ay
Yarbay

tabi ki yok. madem motorlu taşıtsın şeridinden gideceksin.




Bu mesajda bahsedilenler: @eteksen
M
2 ay
Yarbay

mesele sadece kaldırım değil. düzgün kullananları tenzih ederim ama motorcularda şöyle bir psikoloji var, tüm trafik durabilir ama ben motorum durmamalıyım. iki şeritli bir yolda iki şerit durabilir ama ben durmam motorum şerit dışından da gidebilirim. işine gelmediği yerde kendisini motorlu bir araç olarak bile görmiyorlar. arkadaş sağ şeritten giden bir adam daha sağını kontrol etmez zaten yol yok orada ama motorcular yüzünden sağ şeritte sağımızı sol şeritte solumuzu kontrol ederek gidiyorum(d100 gibi bariyerler le kapalı yollardan bahsediyorum) ama ona rağmen hiç görmediğim bir anda zırt diye sağımdan solumdan motorcu geçiyor. korkuyorum bir gün birisine bişey olacak benimde başım yanacak diye.



G
2 ay
Yüzbaşı

malesef tersten giden motorcu
kaldirimdan giden
kirmizida gecen
firt diye önüne atlayan motorcu
bu aralar sıkca bunlarla karsilasiyoruz bir cogu kasksız birsey olsa epey zarar görecekler birde üc tekerle kagit toplayanlar var ki onlarda yolun ortasinda gidiyor

sanırım ülke fakirlestikce trafik pakistan hindistana benziyor malesef.



3
2 ay
Er

Motorların toplanması değil de, Ehliyet olayı sıkı tutulmalıdır.



G
2 ay
Binbaşı

geçen birtanesi altımda kalıyordu kendisi geberecek umrumda değil onun yüzünden ben katil olacaktım. 2 şerilti olda kamyonu geçer geçmez sağa sinyal verip direksiyonu kırmamla aynamı silerek geçti dokunsam uçacak geberecekti. kafalarında kameralar youtube a video çıkartmak için her türlü duyarı kasmaları haksızken bile bi anda minibüsçü mafyası gibi 30 kişi olmaları insanların üstüne yürümeleride cabası. buradan sevmesemde cumhurbaşkanı korumaları abilere selam iletiyorum. bide araca vurmaya çalışıyor zibidi sonra ağğğğğğbiiii ağğğbiiiii..



https://www.youtube.com/watch?v=yxGBlZbnjUc





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 11 Haziran 2024; 0:8:2 >

F
2 ay
Yarbay

Ahaha klasik dh konu dışı.. öğretmenler memurlar köpekler şimdi de motorcular eklendi hedef listesine asıp kesiyorlar maşallah.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 ay
Yarbay

Sen daha konuyu anlamamışsın.
Adamlar dan dun motor sürüyor, zarar verince de tutanak tutalım diyor. Adam gibi sürse o kaza olmaz zaten.
O tutanağın bile işe yarayacağını mı sanıyorsun. evraklarının tam olma ihtimali yok gibi birşey.
bunu tesbit etsem iyice sinirlenip herife dalmamak için gönderdim zaten.
Türkiye'nin klasik durumu zaten, istediğin haltı işle ,sonra pardon de sıyrıl. Millette "pardon" dedi ya, daha ne olsun desin.
Çünkü mağdurun çektiği sıkıntıdan daha fazlasını çekmezse, aynı şeyi yapmaya devam eder.

Dün haberleri seyrediyorum;
-Vaka 1: sınavda kopya çeken kişi tutuklandı.
-Vaka 2: boşandığı karısını,uzaklaştırma ve elektronik kelepçesi olduğu halde, Hala taciz eden kişi,elektronik kelepçeyi kırıp, başka şehire
taşınmış olan karısının adresini adli makamların gizlilik kararı olan dosyasından bulup, o şehre gidip darp ediyor. Sonuç adam hala serbest.
-Vaka 3: Manisa'da ışıklı kavşakta içerisinde hasta olan ambulansa çarpan araç, ambulanstaki hastanın ölümüne sebep olmuş,sağlık ekibinin yaralanmasına.
Sonuç bilinmiyor ama muhtemelen çarpan araç sürücüsü de yaralıdır ve herhangi bir ceza almaz. Avrupa'da olsa cinayet suçlaması ve ömür boyu
ehliyet iptali kişinin alacağı en düşük ceza olur.

Bu 3 vakaya bakınca memleketteki başı bozukluğu ve suçlunun mağdurdan daha az dert çekerek yaptığının yanına kar kaldığı bir memleket olduk.




Bu mesajda bahsedilenler: @sdkdgny
S
2 ay
Onbaşı

Herkes ağız burun kırıyor, kafa göz dağıtıyor. Maşallah herkes dövüşçü kesildi başımıza. El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanıyor, en çok da buna gülüyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @focusrite
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.