Merhaba, Uydunet kampanyasından yararlanarak netmaster cbw-383z4 modem alarak hızı 25mbit yaptık ama wifi çekim gücü ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Elimde motorola svg1501 modem var. Bu modemi access point olarak kullanabilir miyim? modemi bilgisayara ethernet ile bağlayıp ayarları kurcaladım ama access point işinden çok anlamıyorum :(
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
elime zyxel p660w-tx bir modem geçti bunu ethernet ile modeme bağlayıphttp://sorunu.wordpress.com/2012/07/23/zyxel-p-660w-tx-ve-tp-link-td854w-modemleri-birbirine-baglamak-resimli-anlatim/ sitesinde bulduğum ayarları uyguladım ve şu an interneti kablosuz olarak zyxel modemden alabiliyorum. yalnız hız testi yaptığımda değer genelde 19mbit olarak gözüküyor, normalde 23mbit görüyordum netmaster ile arada. bu modemden mi kaynaklanıyordur? uydunetin bağlı olduğu netmaster modemden herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu stabil bir hız için? yardımcı olabilecek birileri var mıdır bu konuda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacheros -- 20 Eylül 2014; 14:51:52 >
Uydunet kampanyasından yararlanarak netmaster cbw-383z4 modem alarak hızı 25mbit yaptık ama wifi çekim gücü ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Elimde motorola svg1501 modem var. Bu modemi access point olarak kullanabilir miyim? modemi bilgisayara ethernet ile bağlayıp ayarları kurcaladım ama access point işinden çok anlamıyorum :(
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.