Dün gece bilgisayarımın sağ taraftaki rakamların olduğu kısıma yarım bardak cola döküldü, hemen sol kısımı kaldırım fişini çektim. Kapanana kadar hiçbir sıkıntı görmedim. İyice sirkeledikten sonra peçete ile kurulayıp fön makinesiyle kuruttum bir kaç tuşu soküp içinde birşey varmı diye baktım bir sorun göremedim. Elimde cihazı sökmek için uygun bir tornavida bulunmadığından söküp bakamadım. Bilgisayarı hayla açmadın bir sıkıntı olmasın diye. Sizce ne yapmalıyım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >