Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Abra A7 V11.2 2933mhz ram Sorunu
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Monster Abra A7 V11.2 oyuncu bilgisayarı için RAM arayışındayım.

Üzerinde 8GB (1x8GB) SAMSUNG DDR4 2933MHz ram mevcut ve buna denk farklı markada olsa (Kingston Crucial v.s.) ram bulamıyorum.

Bu konuda forumdaki arkadaşların tavsiyesi nedir ? 2666 alıp frekansı düşürsek sıkıntı yaşar mıyız ?

Teşekkürler



M
4 yıl
Binbaşı

Merhaba,

Ürününüze notebookunuzun içindeki ramden farklı olarak dışarıdan satın alacağınız farklı bir markanın farklı hızdaki bir ramini satın alıp taktığınızda laptopunuz size bir performans kaybı ister istemez yaşatabilir. Dilerseniz bu konuda size cihazınız ile tam uyumlu ek bir ram modülü ilavesi konusunda memnuniyetle yardımcı olabiliriz. Laptopunuza içinde takılı olan ramin aynısından bir modül daha laptopunuza ilave edilmesi durumunda herhangi bir performans kaybı yaşamaksızın ürününüzü performanslı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Konuyla ilgili bilgi almak için dilersenizhttps://www.monsternotebook.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx linkinden web sitemizin mesaj gönder bölümünden talebiniz ile ilgili hemen bir mesaj kaydı oluşturabilir veya direkt 0 850 255 11 11 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak mesai saatlerimiz içerisinde ram ilavesi ile ilgili aklınıza takılan konularda teknik destek alabilirsiniz. Arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

İlginiz için teşekkür ederiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.