Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modern BT Altyapısı soruları
V
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben şirketimin ilk olarak Sistem Yöneticisi'ni görevlendirdim ve şu anda mevcut Altyapıyı, ben gelmeden önce BT ile ilgili her şeyi barındıran MSP'den taşımaktan sorumluyum. Bu, donanım ve yazılım satan 45 kişilik bir şirkettir.

Yaptığım ilk şey, E-postaları Office 365'e ve Web sunucularını da Azure'a taşımak oldu. Bir sonraki görevim dosya sunucusunu ve yedekleme kasamızı taşımak. Bu konuya nasıl yaklaşacağımdan emin değilim, bu yüzden sizden tavsiye istiyorum. Bazı bileşenleri kendi kendine barındırmak için kullanabileceğimiz küçük bir sunucu odamız var, ancak şirket bulut tabanlı bir çözümü tercih ediyor.

Size sorum küçük şirketler için bulutta barındırılan dosya paylaşımıyla nasıl bir deneyim elde ettiğiniz ve hangi hizmeti önerebileceğinizdir. Şirket için çok önemli bir husus da yüksek kaliteli yedeklemelerdir. Yedeklemelerin 2 ayrı yerde olması ve 5 yıl süreyle saklanması gerekmektedir. Şu anda 17 TB yedeğimiz var.

Bana yardım ettiğin için teşekkür ederim.
https://omegle.onl/home/


https://xender.vip





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vistakril -- 6 Aralık 2023; 9:52:14 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.