Wifi 6 destekli yeni bir laptop aldım, hemde uzun zamandır aynı modemi kullandığım için modemimi de değiştirmek istiyorum. Modem Türk Telekomun 6 yıl önce verdiği bir modemdi şuan marka model hatırlamıyorum. Sorularım şunlar, hem VDSL hemde fiber destekli modem var mı? Şuan VDSL için alsam ilerde fiber içinde kullanabilir miyim? Wifi 6 için, modem değiştirmeye gerek var mı? Şuan modem yakın olmasına rağmen kablosuz bağlantı baya zayıf geliyor. Online oyunlar da ping yüksek oluyor. Bütçem 3000 TL kadar, uzun süre kullanabileceğim bir modem arıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sorularım şunlar, hem VDSL hemde fiber destekli modem var mı?
Şuan VDSL için alsam ilerde fiber içinde kullanabilir miyim?
Wifi 6 için, modem değiştirmeye gerek var mı? Şuan modem yakın olmasına rağmen kablosuz bağlantı baya zayıf geliyor. Online oyunlar da ping yüksek oluyor.
Bütçem 3000 TL kadar, uzun süre kullanabileceğim bir modem arıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >