Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Tavsiyesi Hk.
S
geçen yıl (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhabalar,

Modem konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Yaklaşık 2 senedir superonline ve onların verdiği modemi kullanıyordum. Sık sık hattan düşme, hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşıyordum. Öyle ki evin içinde hücresel kullanmaya başladım. Bölgede port olmamasından kaynaklı olarak Türk Telekom altyapısına geçememiştim. Ancak şimdi port açıldı ve bağlantı aldım. Şimdi bir modeme ihtiyacım var. Hızım şimdilik VDSL üzerinden 64 mbite kadar. Ancak oturduğum bölge fiber altyapı yatırımının yoğun olduğu bir bölge ve en azından 1-2 yıl içinde gelmesini bekliyoruz. 1 adet xbox ve 1 adet tvye kablolu bağlanıyorum. Değişken olarak da genellikle 2 maksimum 4 cihaz wifiye bağlanıyoruz. Firma kaynaklı olanlar harici olmak üzere Stabil bir internet hizmeti alabileceğim, film izlerken dertlere boğmayacak bir modem arayışı içindeyim. Tabii uzun soluklu olarak beni en azından idare etmesi de çok iyi olur. WiFi standardı biraz daha iyi olsun diye düşünerek Keenetic Hopper, TP Link Archer VX1800 ve TP Link VX230 modellerini inceledim. Ancak yorumlar vs çok kafamı karıştırdı. Bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
geçen yıl (9219 mesaj)
Yarbay

https://forum.donanimhaber.com/vdsl-modem-tavsiye-3-model-arasinda-kaldim--159686828#159862120

Şu konuya bakabilirsiniz. Bütçeniz yetiyorsa hopper dsl bakınız. Yoksa VR2100 de bakabilirsiniz, konu sahibi memnun kalmış.
3200 TL
https://app.hb.biz/YreOy8TOevGu
2140 TL
Prime Üyeleri İçin Fırsat: TP-Link Archer VR2100 AC2100 Mbps, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 3.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum, Dual-Band Fiber Destekli Wi-Fi 5 VDSL/ADSL Modem Router
https://www.amazon.com.tr/dp/B0859M1KX7?ref=cm_sw_r_mwn_dp_FHI4077820XD2KJTFA10&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_FHI4077820XD2KJTFA10&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_FHI4077820XD2KJTFA10&language=tr-TR



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
geçen yıl (2484 mesaj)
Binbaşı

Wi-Fi 7 çıkarken Wi-Fi 5 modem almak mantıklı mı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @a-f-h
B
geçen yıl (217 mesaj)
Teğmen

Sınırı yok ki usta bizim genel bakıs acımız almısken iyisini almak buda malesef sene somunu gormeden ust versiyonları cıkmıs oluyor 😜



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SalimAydogdu
D
geçen yıl (21416 mesaj)
Yarbay

Merhabalar Hopper DSL nasıldır?




Bu mesajda bahsedilenler: @a-f-h
A
geçen yıl (9219 mesaj)
Yarbay

@Deníz
Modem yazılımını kurcalamayı seviyorsanız gayet güzel bir ürün. Hala güncelleme alıyor diye biliyorum. Ana konusu da var.
Zaten DSL Modem olarak wifi 7 ürün göremedim, satılan ürünler router.

@SalimAydogdu
Wifi 7 DSL modem satışta göremedim. Zaten wifi 7'nin imkanlarını dibine kadar kullanan işte budur diyebileceğimiz ürünler bunların 5-10 katı fiyatına. Ucuz ürünlerin de eksik kısımları var.

Diğer taraftan VR2100'un wifi 5 teorik hızı o kadar kötü değil. Konu içinde VR2100 sahibi var 1000 mbps ile kullanıyormuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Deníz , @SalimAydogdu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.