Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
79
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Millenicom,Yeni taşındım ve kurulum yapıldı ama hızım çok düşük.
Y
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Ankaradan Nevşehire taşındım ankarada 75 mbps altyapım vardı.Nevşehir'de 65 altyapım var(vdsl) ama dairede ilk kez kurulum olacak vs bu sebepten teknik destek geldi 20 metre cat 5 veya cat 6 kablo çekti bunun da parasını istedi (toplam 700 tl) neyse bütün bunlar bitti kurulum tamamlandı ama o da ne hız inanılmaz düşük o kadar ki maksimum hız 15 mbps civarlarında alıyorum adsl de değil vdsl.... Oysa bir alt kattaki kişi tanıdığım adam 65 mbps sorunsuz alıyor arıyorum soruyorum ama bir türlü çözüm bulamıyorum burada sorun kimde ? Altyapı mı kötü çekildi daireye kadar yanlış mı yapıldı vs bilmiyorum ama 65 mbps destekleyen binada ben 13 mbps kullanıyorum bunu anlamıyorum, teknik ekip gelse tekrar para isteyecek oysa sorunu çözebilecekler mi belli değil evde internete çok ihtiyacım var lütfen bir tavsiyede vs bulunun. Başka iss'ler ile görüşüyorum onlarda çözeriz vs demiyorlar teknik ekip gelir vs diyorlar parası dert değil. Esas sıorun nasıl çözüleceğini bilmiyor oluşumuz.

gördüğünüz işte benim modemin değerleri en fazla 16 falan destekliyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu da en fazla alabildiğim hız kablo takılıyken de değişmiyor
< Resime gitmek için tıklayın >



Bu ise alt komşumun hızı 36 yazdığına bakmayın hem kablo takılı değil, hem az çekiyor, hemde modem ayarlarında sorun var. kabloyla 67 falan alabiliyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Dediğim gibi bu sorunu nasıl çözebilirim ? tek dileğim 65 mbps vdsl hızı almak....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.