pazar gününden beri ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. hız bir 90 mbitlere çıkıyor bir 3mbitlere düşüyor. arıza kayfdı oluşturdum problem sözde çözülmüş bana dönüş yapacaklarmış diye teknik desteğe de bağlanamıyorum @millenicom @Alper Karaer - Millenicom
Daha 1 saat olmadı. Birden internet gitti geri geldiğinde ise hızım 9'a düşmüş durumda. Bir sıkıntı falan mı var? Modemi kaç kere aç kapa yaptım düzeldiği falan yok. Genel bir arıza mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hep yaptıkları şey, aradığınızda hattınızda sorun yok modeminizi değiştirip farklı modemden deneme yapın diyorlar.
Şu 2 gündür sorun hiç düzelmedi. İkide bir internet kopuyor hız 8'lere düşüyor. Ya 1.5 ay oldu geçeli hiçbir sıkıntım yoktu bu iki gün aşırı sıkıntılı. Modemi açıp kapatarak yine bir süre kullanıyorum ondan sonra yine bozuluyor. Anlamadım bu işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habley -- 11 Mart 2020; 21:2:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle