Bugün arkadaşlarla Mardin'i ve Midyat'ı gezmeye gittik. Midyat'taki Halep Pasajı'ndaki kaçakçılar dikkatimi çekti. Adam 1000 tl lik Emporio Armani vb. saatleri 200 tl ye veriyor. Saate baktım ve gerçekten orjinaldi. (Diyarbakır'da orjinale çok yakın kopyaları gördüğümden anladım). Ve adam istediğin saat modeli olursa söyle getirebilirim diyor. 3 arkadaş saat aldı adamdan. Sormak istediğim piyasa fiyatı 1000tl olan saat nasıl 200 tl ye satılıyor? Mesela cep telefonunda atıyorum note 2 piyasada 1600 ise kaçağı 1200 falan oluyor. Cep telefonunda bu kadar fahiş fark yokken saatte nasıl bu kadar fahiş fiyat farkı olabiliyor?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.