Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
253
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Microsoft Edge'e yapay zeka güncellemesi: İşte gelen yeni özellikler
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Microsoft Edge'e yapay zeka güncellemesi: İşte gelen yeni özellikler
Microsoft, Edge tarayıcının yeni özelliklerini ilk olarak Edge Insider programına kayıtlı olan kullanıcılara sunuyor. Beta kanalında yayınlanan Edge 126 sürümü, yapay zeka tema oluşturucu, okuma modunda Copilot özet bildirimi, BT yöneticileri için kolaylaştırılan tarayıcı güvenliği yönetimi, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler getiriyor.



Ayrıca Bkz.Microsoft Copilot işinizi almayacak, iş arkadaşınız olacak: Copilot Agents



Yapay zeka tema oluşturucu, Copilot özetleme bildirimi



Microsoft Edge, mevcut tema seçeneklerini beğenmeyenler, farklı temalar arayanlar için yapay zeka destekli yeni bir özellik kazanacak. AI tema oluşturucu ile oluşturulan görsel, yeni sekme sayfasına, baskın rengi de araç çubuğuna uygulanacak.



Edge’e gelecek bir diğer yenilik ise Copilot ile ilişkili. Sürüm notlarında Copilot özetleme bildirimi olarak geçiyor. Kullanıcı, Edge’de okuma moduna uygun bir sayfaya girdiğinde adres çubuğunda bir bildirim görecek ve kenar çubuğundan Copilot’u açarak içeriğin özetine erişebilecek.



BT yöneticileri artık tarayıcının güvenliğini kolaylıkla yönetebilecek. Microsoft Edge yönetim hizmeti, adminlere, yönetilen tarayıcı örneklerinin güvenlik durumunu iyileştirmeye yardımcı olan belirli ayarları yönetmeye yönelik özel bir deneyim sağlayacak.



Microsoft Edge 126 sürümü “tüm kullanıcılar için” Haziran ayında yayınlanacak.




Kaynak:https://www.neowin.net/news/microsoft-edge-126-is-now-available-in-beta-channel-with-ai-theme-generator-and-more/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.