Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
6192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mi Box S-Stick Arka Plan Uygulama Kapatma
E
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

✅ Mİ BOX S ve Mİ STİCK ARKA PLANDA ÇALIŞAN UYGULAMALARI KAPATMA ✅
 
 YAPMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN…

⭐️ Öncelikle Bu Kasma Sorunu İçin Birebir Mi Box Android Olmasına Rağmen Kumandayla Uygulama Kapama Yok Siz Uygulamadan Çıkış Yaptığınızda Uygulma Arkada Çalışmaya Devam Etmekte Bu da Cihazını Kastırmakta.

< Resime gitmek için tıklayın >

✅Uygulama İsmiri Resimde Görüldüğü Gibi ZANK REMOTE iOS da Var Apple Store’da Büyük İhtimalle Google Play’de Vardır. Uygulama Asıl Amacı Telefondan Uzakta Kumanda Yapması Touchpad Kullanarak Mouse Gerek Kalmadan Telefonla Halletmenizi Sağlamakta.

✅Uygulamayı Yüklemek Kurmak Oldukça Basit Mi Box Google Play de Var Tek Yapmanız Gereken İndirip Kurmak ve telefonundan uygulamayı açıp arama sembolünden eşleştirmek
Uygulama Arayüz
< Resime gitmek için tıklayın >
✅Arka Plan Uygulama Kapatma
Uygulama ve telefon eşleştirdikten sonra uygulama isterseniz mouse isterseniz kumanda olarak çalışmakta arka planda uygulama kapatmak İçin tek yapmanız gereken resimde kırmızıyla işaretlediğim seçeceğe tıklamanız.
< Resime gitmek için tıklayın >
⚠️Uygulama Link
AppStorehttps://apps.apple.com/tr/app/zank-remote-for-android-tv-box/id1567602430?l=tr
GooglePlay
https://play.google.com/store/apps/details?id=zank.remote&hl=tr&gl=US



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

Teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.