Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
578
Cevap
50218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Metin2 Steam Edition - Ana Konu (3. sayfa)
B
7 yıl
Yarbay

Şu sektörde MMORPG'si ile , MMOFPS'si ile MOBA'sı ile yüzlerce oyun var ama oynadığım ve gördüğüm kadarıyla Metin 2 kadar amatör yöneticileri olan başka oyun yok. Bu oyun zamanında dünya genelinde en çok oyuncuya sahip MMORPG oyunuydu ve sırf bu beyinsiz yöneticiler yüzünden güzelim oyun bitti resmen kendi ayaklarına sıktılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Binbaşı

Global Serverına giriş yapılıyor fakat bu fırıldak Coma Derindarbe yüzünden heves heyecan hiçbir şey kalmadı.



Ö
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.


Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.

Yalniz community managerlar para aliyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

Yetkilisinin şu adam olduğu oyundan ne beklenir ki. Hiç şaşırtması metin2.



O
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Cezalandırıcı2006


quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc4n

cok afedersiniz böyle oyunun içine tüküreyim. daha ilk günden ban yedik.. oyunda onlarca hileci var içine etmişler gm bisey yapmıyor ama sohbet satırında flood yapanlara sövdüm diye ban yedim.

iyi olmuş karaktersiz, küfürbaz herif.

Cezalandırıcı2006

2006

2006

2006

11 yaş

cezalandırıcı

kuru kafa profil fotosu



K
7 yıl
Yarbay

Valla eski metin2 olsa aylık bende 10 20 neyse vermeye hazırım. Saçma sapan itemler çıkmış, oynanırmı o şekilde be.



Kule önündeki bayrak savaşlarını ne özledim varya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam akdenizdeki 55 duruyosa talibim

steam olmasa verirdim hocam. aradığımı buldum uk/global serveri. oyuncu sıkıntısı yok. yeni server açılırda bizim sv puff olur derdi yok. en önemlisi hile çok az tr'nin çeyreği kadar bile yok. oyuncu kitlesi kaliteli türkler bile iyi 14 yaşında bi ergen türk açıp uk serverini oynayamaz zaten. 2. sandıkta porky çıkardım bile

< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
overwatch oynuyorum 1 saat sonra zevkini alıp normal hayatıma bakıyorum. bunda bi giriyorum günde 12 saat zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum birden akşam oluyor. gece sırf pazarım için bilgisayar gürültüsüyle uyumaya çalışıyorum. iyice sapıtmıştım son 1 haftadır. banyo yapmama rekorumu kırdım. hırsım yüzünden küreler tec yüzüklerine bi ton para döktüm.

sonuç olarak tekrar bıraktım. toplam zarar 325 tl neyse ki mutlu saatler gelmeden bıraktım da ucuz kurtulduk





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 16 Mayıs 2017; 16:48:37 >

L
7 yıl
Binbaşı

Hocam bırakın pixel pixel oynayalım yine ama şu kasma sorununa çözüm bulsunlar yeter.İnanın kuzenimin 7700k lı makinesi bile 7 8 pazar açıkken siyah ekran yapıyor.Bu hiç normal değil.Optimizasyon 0.Şuan elimde satılacak o kadar şey varki en az 10pazar açmam gerekiyor her gün ki anca 3 4ayda satılsın.Bende uğraşamadım bıraktım bi süre.Bu yaz devam etmeyi düşünüyorum yeni sistem alıp.Hayırlısı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @salvatore18
T
7 yıl
Yarbay

Knight muhabbetine dönebilir ilk steame geldiginde 20-25 bin kisi oynuyordu simdi sadece 2 bin online var. 23 bini bıraktı oynamayı yani.

birde oyun p2w gibi. bi süre sonra ep almadan ilerlenmiyor. ayrıca biraz insan düşününce bu oyunu oynamak icin çok zamanın boşa gideceginin farkına varıyor



L
7 yıl
Çavuş

Artık aynı anda 5 hesap kasıp 10 hesabıda pazara bıraktıkları için öyle. Önceden itemleri toplardık pazarı kurardık. Kıyasıya ticaret yapardık alırkende satarkende. Malları hemen elden çıkartıp + itemlerini alıp basmamız lazımdı çünkü. Şimdi öyle değilki adam 5-10 hesap açıp pazara gidiyo. Yok artık o heyecanlı pazarlıklar falan. Steam ile bu ruh gelebilir işte. Çünkü aynı anda 2 hesap açılamıyor. Beni heyecanlandıranda bu olay



T
7 yıl
Binbaşı

Oyunun açılmasına saatler kaldı.

Benim gibi emek tarzı pvp serverlere alışmış kişiler bu oyunu oynayamaz.

%105 hareket hızıyla ve ışınlanma yüzüksüz gitmek istediğiniz yere ne kadar sürede gidebilirsiniz?

Şebnemesiz, ejderha özelliksiz, asker atsız, efsunsuz, +3, +4, +5 taşsız itemler ile nasıl kasılabilirsiniz?



Uzun yıllar boyunca kasılması zor emek serverler bir yana, nesne market itemlerinin beleş olmasına alıştık. Beleşe kullanabildiğimiz özelliklere şimdi deli gibi para yatırmak koyacaktır.

2008-2009 yıllarında zamanımız bol olan çocuklar olarak bu mümkündü. Günde 3-4 saatini ayıracak ve milyonlarca para yatırmayacak kişiler için çok çok zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
7 yıl
Yarbay

Steam'e özel server olmayacaksa boşuna indirip oynamaya değmez



A
7 yıl
Er

Global server aktif arkadaşlar steam kütüphane oyunlardan metin2 sağ tık yap özellikler gir dile gir languageyi english ingilizce yap kapat ve sonra oyuna gir global hayırlı olsun iyi oyunlar hepimize.

Hi community,
You asked for it, and we’ve listened!

Coming to Steam, a new global server, for everybody to play, fight and conquer together!
Join players from all over the globe on the new English server, and fight for the glory of the dragon god. The global gerver will be added to our UK community and game will be in English.

How to join the new global server?
To join the new server, right click Metin2 in your Steam library, select “Properties”, go to the “Language” tab and select “English” in the drop down menu. After the game finished patching, select the NEW server on the login screen and you are ready to go!

We hope that you enjoy this new server and have fun exploring the world of Three Empires!

Best wishes,
Metin2 Team





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutc1 -- 8 Mayıs 2017; 18:51:25 >

T
7 yıl
Yarbay

Global server diye ingiliz serveri açıp milleti kandırıyorlar herkeste yiyor :D

Global dediğin zaman her ülkeden kişi Steamden girecek oyuna tek bir serverda kendi dillerinde buluşacaklar. ama bunların yaptıgında ingilizce yapıyorsun oyunu ve yeni açılacak ingiltere svsine girecegiz. kasmayın kendinizi zaman kaybı



C
7 yıl
Yüzbaşı

Oyun verilen emegin karsiligini veremez hale geldi artik. Sacma sapan guncellemeler, yeni karakterler, farkli farkli iksir cesitleri kostümler oyunu oynanmaz hale getirdi. Senelerimi su oyuna harcadigima pismanim. Sunun geldigi hale bak, rezillik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



Derindarbe facebook sayfasini kapatti :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

GLOBAL FALAN DEGİL, SADECE STEAM ICINDEN GIRILSE TAMAM AMA NORMAL CLIENTTENDE GIREBILECEK HERKES. KISACA HILE YAPILACAK.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
7 yıl
Yarbay

Gameforge firması Official PVP Server açmazsa bu saatten sonra ancak avucunu yalar. Yok PVP serverları kapatacaklarmış falan filan bunlar oyunculara vız gelir. PVP server kapanıyor diye en zor seviyede her anı paraya dayalı bir server'a başlayacaklarını mı düşünüyorsun Gameforge? Kıyamam ben sana..



0
7 yıl
Yarbay

Steam'e özel server yoksa oyun neden Steam'e geldi? Bu neyin kafası?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

Oyuna bildiğin yeni server eklemişler. İsmini global yapmışlar. Oyunu Steam'e sunup yeni serverı sadece Steam'e özel diye kakalıyorlar. Sadece Steam'den girilmiyorsa client'dan da giriliyorsa ne anladım ben Steam Edition'dan? Koskoca firma insanları kandırıyor.