Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mesut Çevik ile Canlı | Konuk: Tamer Yeşildağ Cuma 20:00'da sizlerle
S
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Bir çok oyun severin Turuncu Levye'de içerik ürettiği zamanlardan beri tanıdığı Oyun Delisi isimli Youtube kanalının yöneticisi Tamer Yeşildağ ile oyun dünyasındaki kariyeri, hayatı ve Youtube'un dişli dünyası ile nasıl başa çıktığını konuşacağız.

 

Mesut Çevik ile Canlı'nın tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

 


 Haberi Portalda Gör

Merhaba,

Bence haksızlık ediyorsunuz. Tamer, çizgisini korudu ne belden aşağı esprilere yaslandı ne de ona buna sataşmalar içinde yer aldı. Oyun dendiğinde her yaşa hitap eden eğlence...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Speed-Step - 7 yıl +16
J
7 yıl
Yarbay

aslında iyi birisi o enes batur veya polisin anasına küfür eden şu çocuk gibi değil izleyici kitlesinin onlarla aynı olmasının nedeni mediacraft denen fake video kanalından gelen insanlar.adamlar bildiğin senaryo hazırlayarak şaka videosu çekiyor.milletin aklıyla dalga geçiyor bir tek onlar değil kafalar kanalı da var birde insanlar bunların gerçek olduğunu sanmıyor mu ayar oluyorum.konsol oyun multiplayer gibi kanallar izleyici olarak çok azken bu kadar kaliteli içeriğe rağmen enes batur orkun gibilerin milyonlar izlenmesi zoruma gidiyor bari onları izleyeceklerine bu adamı izleseler mediacraftla çalışsa bile doğru düzgün terbiyeli bi adam türkiyede ıgn gibi doğru düzgün bir oyun basını olsaydı belki böyle adamlar o şirketlerde çalışmak zorunda kalmıyacaktı.oyunu inceleyip güzel kurgulu bir inceleme videosu çekecek siteye göndereceklerdi ki çoğunun isteği bu yöndedir bu gün metacritic skorlarında türkiyenin payı nedir kaç dergi inceleme yolluyor çoğu oyun için bir dergimizin incelemesi bile yok bu türk oyun basınının utancı olsun.
şu ubisoftun neden bir tane türkçe dil destekli oyunu yok bizim oyun basınımız doğru düzgün olsaydı türkçe çıkmayan bir oyunun puanını al aşağı edecek gücümüz olsaydı yapabilirler miydi? 15 tane dil desteği var içinde türkçe yok şimdi kimse gelip bana türkler oyun almıyor demesin.https://www.youtube.com/watch?v=TFgawy5pU8g uncharted 100 bin satmış ortalama 150 liradan 15 milyon lira eder. ubisoft oyunlarına gelelim.http://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege/ yorumlara bakınca yüzde 5i türk yorumu demekki oyunu alan her 20 kişiden biri türk 14 dil destekiyor ve türkçe yok işte doğru düzgün yazılı basın olmadığından oluyor bu. biz istesek bu oyunların satış rakamlarını öyle etkilerdikki ben normal bi kullanıcı olarak metacriticde üzerime düşeni yapıyorum ama kullanıcı yorumları dergi yorumlarının yanında geçersiz gibi türk oyun basını şu anda tamamen tüketime yönelik doğru düzgün bir içerik üreten çok az kurum var bari bsc batmasa.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 27 Ekim 2017; 22:21:30 >


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.