Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
1747
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mester Yi neden eziliyor, dışlanıyor?
P
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2 düz vuruşla adc çıkaran karakter neden bu durumda



C
7 yıl
Yüzbaşı

2 düz vuruşta adc çıkardığı için



E
7 yıl
Yarbay

Ceksi bire birde kesemediği için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
7 yıl
Teğmen

Sorunun cevabı konu başlığında dostum 😀. Genelde karşı takımdaki master ultiyi kaçmak için kullanıyor bizde . Şaka bi yana master solo q düşük elo için iyidir ama ilerleyemezsin çok. Malum frontline var öyle kolay adcye ulaşamıyosun. En basitinden ryze w’suna bayılan karakteri kim ne yapsın. Artık yayıncılar, e spor sayesinde gümüş oyuncular bile biliyor master vs gibi karakterlere ne yapılacağını.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Binbaşı

Vs gel seni silip süpüreyim masterla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @etrafınabakançocuk
:
7 yıl
Yarbay

master yi artık peşine taric gibi sup alınıp mid+jungle oynanıyor.

Guinso
ebedi
hayalet
kanasusamış
sterak

kastınmıydı ölümcül tempoyla birlikte yokediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yüzbaşı

Knk o 2 ay önceydi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @::Ashes::
L
7 yıl
Binbaşı

çünkü 450 ip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Teğmen

5 yıllık Yi oyuncusuyum. Yi ile Dia 5'e çıkıp bırakmıştım. Tekrar geldiğimde D5'te oyun kazanamaz oldum. Nerf falan da yemedi noldu anlamıyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
:
7 yıl
Yarbay

meta değismiş q skilini değistirmisler sanki alphadayken ölüyorum ne alakaysa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Milenyumluyum
M
7 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

meta değismiş q skilini değistirmisler sanki alphadayken ölüyorum ne alakaysa.
Bir kaç yıldır var o bug. Tutuştura falan ölme neyse de çok saçma skillere ölmeye başladı.



M
7 yıl
Onbaşı

çünkü i was in alpha



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Eskiden master yi nin 2 buildi vardı.

Birincisi full kritik kastığın ve vurduğunda inlettiğin, adc nin kabuslarına konuk olduğun resmen azraili kesildiğin bir build.

İkincisi karşıda çok fazla tank varsa onları daha hızlı eritebilmek adına çıktığın ve diğer build kadar yüklü hasara sahip olmasanda zırhlı rakipler karşısında daha istikrarlı hasar pompaladığın bir build.

Bu iki build ile de master yi herkesin korkulu rüyası haline gelirdi. Sadece master yi oynayarak bile plat ligine çok kolay çıkardın ki o günlerde herkes şuan olduğu gibi plat ligine çıkamıyordu. Ne var ki günümüzde master yi gerçekten eski gücünü kaybetmiş gibi görünüyor. Hala daha vuruyor aslında, ama sanki bir şeyler eksik gibi. Tadı, tuzu eskisi gibi değil. Artık şampiyon başına işlevsel skiller artış göstermiş bir durumda. Adc ler bile hasar almaz durumlara geçebiliyor, akali gibi uçabiliyor... Ve yeni herolar anladığım kadarıyla oyuncuların dikkatini öyle bir çekti ki, eski herolar unutulmaya başlandı. Bence hala bu herolarda eski kabiliyetleri mevcut. Evet, ebedi bile değişti ve bence berbat bir hal aldı, tanklar işlevsel potansiyellerinden ödün verdi, suikastçi şampiyonlar bile eskisi gibi tatlı değil. Oyun inatla zevksizleşmek istiyor. Ancak yine de eskisi gibi olabilir bence. Denemediğimiz için bilemiyoruz. Değişiklik gerek. Hala kritik build master yi oynanabilir bence. Artık her düz vuran şampiyona guinso alınıyor. Eskiden guinsonun adını bilen yoktu. Ancak bu değişebilir. Sadece bizim denememiz ve master yi nin eski gücünde olduğunu gösterebilmemiz gerek. Elbet bunu başarabileceğimiz bir build mevcut. Sadece denememiz gerekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
:
7 yıl
Yarbay

eski guinsoda 2 vurusda bir ek vurus yapma yoktu suan op.



ayrica master yi aslinda onceki halinden daha da guclu.



gecen gun base icinde penta attim base tankladim. eskiden boyle bisey mumkun degildi.



guinso statik ebedi falan aldinizmi olumcul tempo runuyle isterse 10k can cho gath gelsin yokediyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dark_Knife
A
7 yıl
Teğmen

Master Yi bir kastımı ezilmez cok nadir.. Pentasını atar kenara cekilir.. Yinede karşı rakip işi iyi biliyorsa durdurulabilir. Mesela takım oyunu varsa karsıda durdurur ama karsı rakipte bir iki sampiyon oynuyorsa iyi zor döndurur. Takım oyunu şart toplu ! Dışlanma kısmına gelirsek ilerki lig kümelerinde dışlanıyor. Nedenini ise yinin basit hero olarak gorülmesi diye düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animalmtr -- 21 Ekim 2018; 21:35:44 >

M
7 yıl
Teğmen

Hey gidi gunler, nerede o eski AP Yi'ler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.