Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
1022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Messenger 2011 sorunu.
F
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuyu yerine açtım aslında ama 2 gündür takan olmayınca çareyi buraya yazmakta buldum
Dün akşam yanlışlıkla yaptığım bir güncelleştirme sonucu yüzünden msn 2011 versiyonuna yükseltildi . Beğenmedim bende kaldırdım program files tan,program ekle kaldırdan.
Kayıt defterinde kalanlarıda sildim temizledim. Sonra Messenger 9.0 versiyonunu yeniden yüklemeye kalkınca zaten en yeni versiyonunu kullanıyorsunuz diyor, neredeyse 10 tane kayıt defteri temizleme programı kullandım, revo uninstaller kullandım hiçbiri işe yaramadı, yaklaşık 4 saatir uğraşıyorum.
Bilen birisi varsa yardım edebilir mi beyler :(

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
15 yıl
Yarbay

Sistem geri yükleme yapın



E
15 yıl
Yüzbaşı

aynı sorun bendede oldu geçen gün herşeyi sildim uğraştırdı bayağı..sonra pc'yi kapatıp açtım düzeldi ve 2009u yükledi,artık şans mı bilmem


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yüzbaşı

2011 den ss yollarmısını merak ettim nasıl bişi xp ye yükleniyormu sadece win7 diye biliyorum.



H
15 yıl
Binbaşı

Yerinde olsam yeniden 2011 'i kurarım. Sonra restart atıp, yardımcı bir programla komple sistemden kaldırırım. Sonrasında Messenger 9 kurarım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.