Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1181
Cevap
133397
Tıklama
83
Öne Çıkarma
ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Çeviri Durumu

Menü ve Arayüz: %100
Altyazı ve Etkileşimler: %100


Bu yama Dead Kings DLC dahil tüm AC Unity metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.


________________________________

< Resime gitmek için tıklayın >

-Yamayı Yönetici olarak çalıştırın.

-Bu yama en son sürüm (1.5.0 ve 1.4.0) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.
-Bu yama Dead Kings DLC dahil tüm AC Unity metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.

-Kurulum programı oyun klasörünüzü otomatik olarak bulacaktır, eğer bulamazsa manuel olarak da oyunu kurduğunuz klasörü gösterebilirsiniz. Genelde oyun buraya kurulur: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin’s Creed Unity\
-Oyuna başlamadan önce ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.

-Yama ile ilgili görüşlerinizi Donanım Haber Forumları’ndaki başlığımız altında paylaşabilirsiniz.

-DLC yamasını kurmak için indirdiğiniz arşivdeki dosyayı oyunun ana dizinindeki “dlc_10” adlı klasöre atın.

Güncelleme: Eğer her şeye rağmen yamayı kuramıyorsanız. Buradaki dosyayı indirip içindeki DataPC.forge dosyasını oyun klasörünüze atın ve oyun klasörünüzde DataPC_patch_01.forge dosyası varsa o dosyayı silin.

Güncelleme: 1.5.0 sürümü ile çalıştırmak için de DataPC_patch_01.forge dosyasını silmeniz gerekiyor.

KORSAN OYNAYANLAR ÖNCE BURAYI OKUYUN

Dün yazılanlardan toparlayarak tekrar bir rehber yazayım ama dediğim gibi bende korsan oyun olmadığı için korsanda oynamayı başaranların mesajlarını baz alarak yazıyorum.

Oyun orijinal ise, Uplay üstünden tüm gücellemeleri yapın sonra yamayı yükleyin. Kimse orijinal oyunda sıkıntı yaşamadı, sizde yaşamazsınız. Önemli olan önce güncellemeleri kurmak. (İlk defa kuranlar için güncellemeler 14 gb tutuyor)

Oyununuz 1.4 repack ise hiçbir şey yapmadan yama kuruluyormuş ama siz yine de yamayı kurduktan sonra DataPC_patch_01.forge dosyası var mı diye bakın varsa silin.

Elinizde düz bir korsan oyun varsa 1.2, 1.3, 1.4 ve DLC güncellemelerini hepsini teker teker kurun. Daha sonra DataPC_patch_01.forge dosyasını silin ondan sonra yamayı yükleyin.

Son olarak eğer yamayı bir sebepten dolayı kurulum programı ile yükleyemezseniz yama sayfasının en altında paylaşılan DataPC.forge dosyasını indirip oyun klasörünüze atın.

Eğer her şeyi yapmanıza rağmen sıkıntı yaşıyorsanız elinizdeki oyunda hata vardır. Ya her şeyi baştan kurup bir güncellemeyi atlamadığınıza emin olun veya elinizdeki oyunu değiştirin veya ucuzlukta bir CDKEY alın olsun bitsin daha geçen haftalarda Unity 35 liraydı.

EĞER MÖSYÖ DE LA SERRE'İN ÖLÜMÜNDEN SONRA OYUNDAN ATIYORSA:

Birkaç defa yazıldı ama son yazılanı aynen alıntılıyorum. Korsan oynayanlar okusun.
""Mösyö De La Serre" nin ölümünden sonra oyundan atma sorununun çözümü"

Bu çözüm oyunun RELOADED versiyonu içindir.Orjinal oyun sahibi olanlar ana konudaki yönergeleri takip etsin.

- Önce Yamanın yayınlandığı sitedeki sayfanın en altında "DataPC.forge" (298mb) dosyasını indirmeye koyun.Siz diğer işlemleri yaparken o kenarda ine dursun.

- Sonra "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasörü içindeki "RLD!" klasörünü yedekleyin.Sonra bu klasörü oradan silin.

- Ardından Denetim Masası - Program Ekle Kaldır'dan Assassin's Creed Unity'yi ve Türkçe yamayı kaldırın.

- Belgelerimdeki "Assassin's Creed Unity" klasörünüde silin.

- Assassin's Creed Unity RELOADED - 1.2 - 1.3 - 1.4 Patchleri (Reloaded versiyonu patchler) sırasıyla yükleyin.Sadece en son 1.4 patchin crack'ini yapın.

- "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasöründeki yedeklediğiniz "RLD!" klasörünü aynı yere yerleştirin.

- Sonra oyunun kurulu olduğu dizine gidip "DataPC_patch_01.forge" dosyasını silin.

- En başta indirmiş olduğunuz "DataPC.forge" dosyasını buraya yapıştırın.

- "ACU.exe" ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve keyfinize bakın.İyi oyunlar. "

1.5.0 sürümü ile çalıştırmak için de DataPC_patch_01.forge dosyasını silmeniz gerekiyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
R
11 yıl
Binbaşı

Güzel haber
İnşallah dosyayı açma konusunda bir sıkıntı çıkmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Teğmen

Bir an resmi çeviri çalışması sandım :) Kolay gelsin, her şey yolunda gider umarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Yarbay

Umarım sorunsuz açılır dil dosyaları , hepinize kolay gelsin. Çevirmen arkadaşların oyunun hakkını vereceğimden şüphem yok, lakin benim bilgisayarım bu oyunu çalıştırırmı işte ondan şüpheliyim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı

C
11 yıl
Yüzbaşı

Taner Saydam'la da irtibata geçebilirsiniz eğer isterseniz. Liberation Hd yi de o çevirmişti zannedersem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

haberler süper
said kardeş aslında dh ekibi kursan süper olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yarbay

harika haber.umarım dil dosyaları sorunsuz şekilde açılır ve bu proje tamamlanır.Sizlerin sayesinde Assassin's Creed serisini Türkçe olarak oynadık.Türkçe oyun oynamak gerçekten çok keyifli.En azından anlayarak oynuyoruz.Şimdiden kolay gelsin.Allah yardımcınız olsun.Merakla bekliyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Çavuş

tebrikler . valla türkçe oyun güzel oluyor. :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
#
11 yıl
Yarbay

Umarım dosyalar sorunsuz açılır ve sıkıntısız bir çeviri işine başlarsınız.

Şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yarbay

Kolay gelsin, iyi çalışmalar



M
11 yıl
Yüzbaşı

Elinize sağlık,kolay gelsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yarbay

Guzel haber. Basarılar
Oncekı serıler ortalama kac ayda cevrılmıstı?



G
11 yıl
Yüzbaşı

Dosyaları umarım kolay bir şekilde açabilirsiniz , açılırlar :) Şimdiden kolay gelsin takipteyiz :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

AC3 ve AC4'te kullandığımız elimizdeki mevcut aracın bu oyunu da açması kuvvetle muhtemel çünkü Wiki'ye göre AC3 AC4 ve Unity aynı motoru kullanıyor. Yine de belli olmaz bu işler. Açılmasa bile AC3 ve AC4 için kullandığımız aracı yazan programcı arkadaşımızdan bu oyun için de bir iyilik isteyeceğim. Açabilse bile açması uzun bir çalışma gerektirebilir bunu da belirteyim AC3 pat diye açılmadı çünkü.

Önceki oyunların kaç ayda çevrildiğinin çok bir önemi yok aslında çünkü bu oyun dediklerine göre hepsinden daha büyük olacakmış. Uzun süreceği kesin, ama kimsenin bizden önce bitiremeyeceği kadar uzun sürecek en fazla. Google Translate'ten hallice çeviri yapanları saymıyorum:) Zaten ben epey açıklayıcı yazacağım ilerlemeyi, sürekli güncellemeler olacak. Sırf konuyu takip etmek bile eğlenceli olabilir. Beklerken sıkılmayacağınız şeffaf bir bilgilendirme sistemi düşünüyorum.

AC3 ve AC4'ün ne kadar sürdüğünü bilmiyorum pek ama kendim yönettiğim için şunu söyleyebilirim: AC2, Brotherhood ve Revelations'ın çevirinin hepsinin toplamı Nisan 2012'den Eylül? 2012'ye kadar sürmüştü peş peşe üç oyunu da çıkarmıştık. Fakat o oyunlar AC3 ve AC4'e göre çok daha kısaydı. Bu da hepsinden büyük olacağına göre bize gerçekten biraz zaman lazım.

Bir konuda da fikrinizi almak isterim. Son çıkan videodan alınan bu ekran görüntüsü hakkında ne düşünüyorsunuz:)
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 6 Kasım 2014; 9:46:51 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
R
11 yıl
Yarbay

Suikastçi Dünya Savaşında




Bu mesajda bahsedilenler: @saidsrc
R
11 yıl
Yarbay

Başarılar, sessiz de olsa sizi destekleyen büyük bir güruh var. Umarım çeviri işlerini uzun yıllar sürdürürsünüz, bizleri yarı yolda bırakmazsınız



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
.
11 yıl
Binbaşı

Said bey yeri değil biliyorum lakin sormazsam rahat edemem. Watch dogs dil dosyaları konusunda elinizden bir şey gelmiyor mu? Mesela aracı yazan programcı arkadaşınızdan bir rica etseniz? Belki o bir şeyler yapabilir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yarbay

Valla oyun çıkar üstünden baya Bi zaman geçer turkçe yama çıkar yine bi zaman geçer biz anca o zaman oynayabiliriz o sistem gereksinimleriyle zor yoksa :D



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Said bey yeri değil biliyorum lakin sormazsam rahat edemem. Watch dogs dil dosyaları konusunda elinizden bir şey gelmiyor mu? Mesela aracı yazan programcı arkadaşınızdan bir rica etseniz? Belki o bir şeyler yapabilir?

Bunu konuşmuştuk daha önce kendisiyle, Bioshock çıkmadan önce hatta. Buradan açılan bir Watch Dogs konusunun sahte olduğunu ve açılmasının imkansıza yakın olduğunu söylemişti. Kendisi bize 2011'den beri yardım ediyor. O imkansıza yakın diyorsa unutun Watch Dogs'u derim ben:)

Güncelleme: Önemli bir gelişme daha oldu. Rogue'un Xbox versiyonu sızmış, buradan AC Rogue'un metinlerine ulaştık. AC Unity çıkana veya bir yerlere düşene kadar AC Rogue'a biraz el atarız sanırım ama önceliğimiz Unity. Unity yaması bitmeden Rogue çevirmeyeceğiz. Zaten Rogue'un PC versiyonunun çıkmasına daha çok var (2015 başı) biz de bu yamaları PC için yapıyoruz. Sonuç olarak sizin için de Unity öncelikli, çünkü haftaya çıkıyor:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 7 Kasım 2014; 2:29:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.