tukcell hattımı 3-4 aydır kullanmıyordum bu arada turkcell hattımı kapatmış müşteri temsilcisi ile konuştuğumda bana 19 lira dediler bayisine gittiğimde ise benden 49k lira istediler ne yapayım ben şimdi yeni bir hat alacam büyük bir ihtimalle....bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
180 gün tl yuklemesseniz abonelik sözleşmenin feshedilip numaraniz boşa çıkar. 1 yıl içinde yeni abonelik sözleşmesi yapıp hat açılış vergileri ödeyerek numaranızı geri alabilirsiniz. Vergiler 50 lira civarı tutuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 31 Ekim 2014; 16:34:46 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.