Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
19
Cevap
1378
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sigara izmariti tamponu yakmış
T
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar. Bugün aracımın yanına gittiğimde, bagaj kapağının altını (tamponu) -artık pencereden mi atılan yoksa yaslanıp sigarasını tüttürüp muhabbet edenler mi yaptı bilemiyorum ama- sigara izmaritinin yaktığını farkettim. Tampon plastik olduğu için sarı renge dönmesinin yanı sıra buruş buruş olmuş boyası. Araçta henüz 2 aylık sıfır bir araçtı, onun için baya keyfimi kaçırdı.

Ne yaptırmalıyım sizce buraya ve bana ne kadara mal olur acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



D
11 yıl
Yarbay

Kasıtlı sigara bastırılmış gibi duruyor, sigara izmariti kendi kendine orayı o hale getiremez baskı olmadan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

Allah'ım ne olur bunun 10 katını göster onu yapan ite



A
11 yıl
Yarbay

Ne insanlar var yahu...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl
Yarbay

5 liraya alacağınız beyaz oje ile rötuş yapın



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

_
11 yıl
Yüzbaşı

Ne kadar şerefsiz var memlekette.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
11 yıl
Binbaşı

Bastirilmis yada oyle.bir atilmiski tesadufen orada durmus o izmarit.. sigara izmiriti uzerine duserek seker o 2ms lik zamanda boyayi bu hale getiremez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
11 yıl
Yarbay

Aynisi silecek muhafazasina oldu benim arabada..
Ust katlarda sigara icip umarsizca asagi atanlar sebep oluyor. .
Her gordum küfür ediyorum..
ben de sigara icerim ama boyle bisey olur diye, en onemlisi bir insanin ustune gelir diye atmiyorum; elimin icine kül atmisligim var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 yıl
Yüzbaşı

Auto king de kaskonuzdan mini onarinla yaptirin gecmis olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

çekemeyen şerefsizin bir basmıştır yüksek ihtimal. bence bu sadece bi uyarıydı. devamı gelir



F
11 yıl
Binbaşı

geçmış olsun can sıkıcı bir olay



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Parliament izmariti üzerinde duruyodu valla. Herhalde bastırarak yapsalar izmariti orda bırakmazlardı diye düşürünüyorum. Muhtemelen balkondan filan söndürmeden attılar. Kaldı ki bu da çok sorumsuzca bir davranış. sadece mala değil, cana bile tehdit oluşturabilir. İnşallah diğer insanların mal ve can güvenliği için buna sebep olan kişi bir daha sigara içemeyecek, elini kaldıramayacak sağlık durumuna gelir.

Bugün en azından belki sarılığını alır diye pasta cila sürdük ama geçmedi. oje tarzı küçük rötüşları sizlerin de önerisiyle danıştım ancak yakından belli olur dediler. Aracı da uzun yıllar kullanmak için sıfır almıştım. Gözüme batsın istemiyorum. Tam karar vermedim ama belli olmasın diye o bölümü boyattıracam sanırım.



D
11 yıl
Binbaşı

Nazarlık olsun kafanıza takmayın. Şimdi kasıtlı yapan kisi iki gün içinde yaptırdığınızı görünce içinden ^ahahaha nasılda koşa koşa yaptırmış, bir daha yapıyım i...lik degil mi ahaaa ^ kafasında olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
11 yıl
Yarbay

Nazar boncuğu olsun desem, çok mu klişeleşmiş olurum ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
11 yıl
Binbaşı

Atılan izmaritin bir kez de olsa dik durduğunu görmüş birisi olarak atılmış ve tamponda kalmış gibi düşünüyorum.

Şu sigara olayından keşke kurtulsa insanlar...

Geçmiş olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yüzbaşı

Allah daha da beterinden saklasın tek diyeceğiniz bu bu saaten sonra.

Canınızın sıkılması normal bazı hayvanlar emek nedir alın teri nedir ney nasıl hangi şartlarda alındığını bilmediği için bu yaptığı hayvanlık bu yüzden.

Atmayla filen olacak iş değil söndürmüş tanpon da sigarayı resmen.

Yerinizde olsam eğer çok gözünüze batmıyorsa rahatsız etmiyorsa o kadar çok bu şekilde kullanmaya devam edin en azından bir süre neden diyeceksiniz yapan kişi bunu görüp tekrar zevk için hasar vermeye çalışabilir.

Hoş verecek insan her türlü verir orası ayrı ama bir de imkanınız var ise aracı oto park gibi bir yere çekin kapalı kapalı olmasa da güvenilir bir yere.



T
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Dediğim gibi üzerinde yatıyordu. sanırım bitmemiş sigara oraya atıldı, yada bişey yaparken bırakıldı, unutuldu diye düşünüyorum. birinin kasıtlı olarak, bastırarak yaptığını aklıma getirmek bile istemiyorum. birkaç hafta beklicem, o zaman da şimdiki gibi rahatsız etmeye devam ederse beni yaptıracam bakalım.

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum, sağlık olsun. ilginç bir durum daha önce böyle bir durum duymamıştım, onun için en azından sigara içen yakınlarımızı uyarmamız açısından paylaşmak istedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tramp.life -- 9 Ağustos 2014; 23:52:44 >

T
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_


quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

Sürüş konfor paketliyse sıkıntı yok

Adam sorununa cozum ariyor bu da gelmis tey tey laf yapiyor.

Umarim yarin obur gun aracinizin kaputunda kamp atesi yakmazlar..

Bu arada gecmis olsun hocam. Kaportacilarda da ucuza hallederler muhtemelen.

Size ne desem boşa gidecek millete dediğiniz inşallah sizin başınıza gelmez küçücük bir şaka yaptık sanki dünyayı yıktık nedir abi ya



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Yarbay

Pasta ile kabasını almışsınız anladığım kadarıyla..

Size tavsiyem, beyaz sprey boya alın yalandan (uzaktan, ince ince) üstünden geçin..

En azından kabak gibi göze batmaz.. Boyatmaya inanın gerek yok..

Bu arada söylemeyi unuttum, çok geçmiş olsun, bilerek yapıldı ise yapanın 7 sülalesine...... yanlışlıkla oldu ise de kendisine....... (haber vermediği için...)

Kafanızı takmayın, on numara bir GOLF sahibisiniz ve o araç SİZİN! Kıskanan şerefsizler anca böyle şerefsizlikleriyle kalır..

Aracınızı daha güvenli, mümkünse kamera bulunan yerlere çekin bir süre...

Geçmiş olsun tekrardan..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yarbay

Pek öyle düşmüş gibi falan görünmüyor muhtemelen birisi bilerek basmıştır. ve bunun çekemeyen birisi olma ihtimali çok yüksek

Edit: Para vermesiniz bile yaparlar 5-10 tl atarsınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 10 Ağustos 2014; 1:16:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.