Merhaba Arkadaşlar Arçelik Marka TV Siemens Marka TV out lu Laptop. Televizyonumda S video girişi var bilgisayarımda da S-video çıkışı. birbirine bağlıyorum bir adet de stereo kabloyu bilgisayardan TV ye bağlıyorum. Ekran kartının Display ayarlarını yapıyorum. Harşey harika Masaüstü renkli ve kaliteli görüntü Bs player görünüyo ses güzel geliyo Fakat Divx açıyorum bilgisayarın ekranında film oynuyor fakat tvde simsiyah movie görünüyor ses geliyor hatta altyazı bile sorunsuz görünüyor fakat Divx in görüntüsünü TV den alamıyorum. Sorun ne olabilir??
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
yaptım yaptım tüm ayarlar harika çalışıyor. ne diyorum altyazıyı bile görüyorum ama görüntü yok
BS Playeri kaldır. Tekrar kur. Dayımın kızı aynı sorunu yaşadı. Film ekrana gelmiyordu. Sadece altyazılar çıkıyordu. Codec hatasından kaynaklanmış. BS playeri kurdum ona. Şimdi seyrediyor.
Dostum ekran kartı ayarlarından televizyonu birincil (primary) olarak belirlemelisin. Ekran kartının ayarlarında vardır bu. Şu an için laptopun monitörü birincil olarak ayarlı, sen televizyonu birincil atamalısın.
Laptop'ta FN+F5 Tuş komb,inasyonu ile tv out 1. ve 2. seçenekleri arasında geçiş yap. bu aptopa göre değişebilir. ama mutlaka FN tuşu ile birlikte bir tuşa basman gerekir hangi tuş olduğunu laptoptaki iki monitör yanyana resminden anlayabilirsin. umarım anlatabilmişimdir. yani monitör önceliğini tv ye ver . o zaman laptopta ekran kararacak ve tv den görüntüyü alacaksın.
Bu hata çoğunlukla Video Overlay / RGB moduyla ilgilidir. Media Player veya BSPlayer'da iki durum arasında geçiş yapmak karşılaştığım bu tip sorunları çözdü.
BSPlayer'de bu ayar için Preferences\Video\Video rendering altında RGB ve Overlay mod'ları arasında geçiş yaparak MediaPlayer'da ise Tools\Options\Advanced kısmında Video Acceleration altında geçiş yaparak yapabilirsiniz.
Arçelik Marka TV Siemens Marka TV out lu Laptop.
Televizyonumda S video girişi var bilgisayarımda da S-video çıkışı. birbirine bağlıyorum bir adet de stereo kabloyu bilgisayardan TV ye bağlıyorum. Ekran kartının Display ayarlarını yapıyorum. Harşey harika Masaüstü renkli ve kaliteli görüntü Bs player görünüyo ses güzel geliyo Fakat Divx açıyorum bilgisayarın ekranında film oynuyor fakat tvde simsiyah movie görünüyor ses geliyor hatta altyazı bile sorunsuz görünüyor fakat Divx in görüntüsünü TV den alamıyorum. Sorun ne olabilir??
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.