Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Geri Dönüş İçin Guild Arıyorum!!!
B
12 yıl (1257 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,
Çıktığından beri Wow oynuyorum ama bir kaç senedir iş güç evlilik derken sadece arada bir arkadaşlarla girip BG ve arena yapmaya döndü olay.

Ama uzun süredir oynadığımdan Conqurer title'ına sahibim arena da ise doğru dürüst kasamadık maksimum 1750 gördüm. Ama PVP konusunda bir sıkıntım yoktur. Ana karakterim mage.

Şu aralar Wildstar oynuyorum ve Konvictgaming'le takılıyorum ama kısa zamanda WOD çıkınca WOW'a geri dönmek istiyorum.

İlk olarak Stormreaver'da böyle bir durumda beni guilduine alabilecek iyi RBG ve Arena oyuncularına sahip bir arkadaş burada var mı?

İkincisi Eğer stormreaverde yoksa da herhangi bir serverda güzel bir topluklukdayer alan varsa ve bana bildirirse sevinirim. Zaten daha çok zaman var o zaman kadar en azından ortamı görmek isterim.

Amacım şu :
Bu zamanda kadarhep kendi çekirdek kadromuzla takılıp oynadık (Vanilla zamanı hariç).

Artık daha sosyal bir ortamda oynamak istiyorum.

Alakasın bir sroum da şu olacak : Wod ile birlikte karakter animasyonları değişiyor ama genel anlamda grafiklerde, tüm animasyonlarda , moblarda, mekanlarda da bir gelişme var mı ??

İyi günler dilerim.



F
12 yıl (2921 mesaj)
Yüzbaşı

B
12 yıl (1257 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Saolasın inceleyeceğim.

90 kez okundu 1 cevap atıldı arkadaş!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl (3706 mesaj)
Yarbay

E normal? Stormreaver da türk oyuncu olacak gelecek buraya bizim guild bu diye post atacak. Kaç kişinin cevap yazmasını beklerdin ki?

Herhangi bir guild de zaten kolay kolay belirtmez sitesi vardır başvuru bekler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 27 Haziran 2014; 18:29:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BlackRobe
B
12 yıl (1257 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Harbi mi diyon ?

Herhangi bir server olabilir dedim o yüzden zaten yukarıdaki arkadaşım o şekilde geri dönüş yaptı.

Herhangi bir guilde girmek isteseydim var olan guildim ile devam ederdim fakat Gehenna hardcore pve yapıyor pvp de casual takılıyor o yüzden sıkıntılıyım.

Amacım arkadaşça bir ortamda pvp yapmak o yüzden şansımı buradan denedim.

İlgilenen arkadaşlardan geri dönüş beklerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nuke General
N
12 yıl (3706 mesaj)
Yarbay

Abi yok ondan değil buradan çıkmaz diye yazdım ben onu ters anladıysan pardon



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BlackRobe
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.