Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1767
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lg la860v ya da vestel pf9060 sizce hangisi?
H
13 yıl (109 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Haftalardır bu konu altında yazılanları okuyorum ancak hala bir karar verebilmiş değilim.3000 tl butcem var ve lg la860v bu butceye alabilecegim bir televizyon.Diğer yandan da vestel 47pf9060 + playstation 3 ve iyi bir android tv box alabilirim.Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



9
13 yıl (678 mesaj)
Yüzbaşı

Ben lg 60 plazma tercih ediyorum
gece vakti oyun konsoluna plazma yakışır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl (158 mesaj)
Teğmen

Ne alırsın bilmem ancak Vestel den uzak dur. Yazıktır günahtır.

Tivibu bağlattım evime kuruluma geldiler baktım ellerinde Vestel box dedim ben bunu istemiyorum. Elimizde bir tek bu var dediler o zaman iptal edin dedim. Gittiler airties getirdiler o derece diyim sana :)

Not : Ben tivibu ya da para vermem de paket halinde indirimli kampanya vardı :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (1670 mesaj)
Binbaşı

Elinizde hangi somut delile göre konuşuyorsunuz? çalışanı mısınız, parça tedarikçisi misiniz? Servisi misiniz?

Sakın bana aç forumlara bak demeyin, tüm markalar hakkında bir dünya şikayet bulunabilir.

Eğer sadece marka algısı ile konuştuysanız asıl o zaman yazıktır günahtır.

Asıl trajikomik olan elin gavurunun bizim malımızı bizden daha çok beğenip satın alması. Sonuçta devasa bir tv fabrikası her gün tv. ürtiyor. Peki kim alıyor?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @white3535
S
12 yıl (447 mesaj)
Teğmen





Bu mesajda bahsedilenler: @kanmet
W
12 yıl (158 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Elinizde hangi somut delile göre konuşuyorsunuz? çalışanı mısınız, parça tedarikçisi misiniz? Servisi misiniz?

Sakın bana aç forumlara bak demeyin, tüm markalar hakkında bir dünya şikayet bulunabilir.

Eğer sadece marka algısı ile konuştuysanız asıl o zaman yazıktır günahtır.

Asıl trajikomik olan elin gavurunun bizim malımızı bizden daha çok beğenip satın alması. Sonuçta devasa bir tv fabrikası her gün tv. ürtiyor. Peki kim alıyor?



Kanmet senin neyi savunduğunu asıl ben anlamadım. Ben kendi tecrübelerimle yazdım. Servisi beni dolandırdı şikayet kaydı açtım yapacak bir şey yok dediler.

Onu geçtim servise gidiş nedenimde uydu alıcısının sürekli arza vermesiydi. Mikrodalgasını aldım bir de aman aman diyim başıma gelmeyen kalmadı.

Ben almam kimseye de tavsiye etmem. Siz beğeniyor iseniz evinize bol bol alınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (1670 mesaj)
Binbaşı

Benim Vestel ile hiçbir bağım yok. Sadece 1 uzak akrabamın eşi fabrikasında depo şefi o kadar.

Vestel dünya çapında üreticilere tv yazılımı satan, philips, jvc, toshiba gibi markalara oem tv üreten avrupanın tek çatı altında en büyük tv üretim fabrikasına sahip firması.

Benim savunduğum yerli malının insanlara empoze edilen algılar yüzünden ön yargı ile karşılanmaması.

Bir Alman a alman malı olmayan ya da almanya üretimi olmayan bir şeyi kolay kolay aldıramazsınız.

Bir Türk e de Türk malını.

Burada sizin "vestel mi aman aman uzak dur" demenizi yadırgadım sadece. Sizin kötü tecrübeleriniz sonucu bir önyargınız oluşmuş, haklısınız sorunlar yaşamışsınız.

Genel olarak biz de yerli malına karşı bir ön yargı vardır zaten. Sizin daha önce yaşadığınız sorunlar markaya bakış açınızı olumsuz etkilemiş olsa bile, yeni çıkardığı ve özellik olarak diğer üreticilerin aynı segment tvlerinden geride olmayan bir televizyon için de olumsuz referans olmanızı gerektirmez. En azından bu kadar sert bir şekilde.

Saygılarımla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.