S

Teğmen
25 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Shazam ve midomi bulamadı yardımcı olurmusunuz?
https://www.youtube.com/watch?v=xYpwvDPp8_Q
Arkadaşlar videodaki 4:35 ile 4:57 sn arasındaki çalan parçayı bulmamda yardımcı olurmusunuz.
NOT:Video Khabib Nurmagomedov'un kafes dövüşlerinden derlenmiş izlemek istemeyen girmesin.
S
6 yıl
Yerden ısıtma için seramik mi yoksa laminant parke mi?
Arkadaşlar daireme yerden ısıtma yaptırdım.Seramiğin laminant parkeye göre daha iyi ısındığını söylüyorlar gel gelelim bizim hanım laminant diye tutturdu, seramigin derzlwrini temizlemek büyük dert miş hem kullanislilik bakimindan ve görünüş bakimindan laminant banada mantıklı geliyor lakin önemli olan kışın iyi ısınması ve faturanın az gelmesi her ikisini kullanan veya memnun olan veya olmayan arkadaşların fikirlerine ihtiyacim var simdiden yorum yazsn arkadaşlara teşekkür ederim.
S
6 yıl
Yaşlılar Turkcelin hiç umrunda değil.!!!!!!
Arkadaşlar Annem köyde,bizim köyde de sadece türkcell çekiyor.Diğer oparatörler olsa 1 dk durmam zaten türkcell de.Müşteri hizmetlerini aradım 300 dk 25 tl diyor ,Şaka gibi.Bildiğiniz dakika kampanyası varmı uygun 250-500 dk aralığında.
S
6 yıl
LG G2 Dokunmatiği ekranın orta kısmında algılamıyor.
Arkadaşlar clash royale çok oynadığımdan mıdır nedir lg g2 telefonumun tam orta kısmında 1-1,5cm eninde boydan boya yani yanlamasına dokunmatik basmıyor hatta o bölgeye basınca telefon donuyor veya kendi kendine dokunuluyormus gibi sapıtıyor basına böyle bir şey gelen varmı ne yapmam lazım.
kırılmaz camı çıkardım birşey farketmedi.
gizli menü ayarlarından dokumatiği resetledim yine aynı değişen birşey yok.
S
6 yıl
30 yaş üstü Klanın da 1 kişilik boş yer var
Arkadaşlar klanımız aktif bir klandır haftalık bagısımız 24 bin i geçıyor saygılı aktif bir arkadaş arıyoruz klanın yarısı filan tahminim 30 yaş üstü klanda öyle çor çocuk yok .Klana alım 3800 üstü .gelen arkadaş pişman olmaz.
S
7 yıl
Bir Dolandırıcılık Hikayesi.
Malum dolandırıcılık yöntemlerini bir çok kez okumuşsunuzdur benim gibi ama kimse kendi başına geleceğini pek düşünmez yada düşünse bile ben kül yutmam der!!! Tıpkı benim arkadaşımın başına daha dün gelen olay gibi.
Arkadaşım malum siteye arabasını satmak için ilan veriyor 3-5 arayan kişiden sonra birisi izmirden aradığını imam olduğunu söylüyor kısa bir pazarlıktan sonra 25500 e anlaşıyorlar izmirdeki şahıs kendisinin işlerini olduğunu gelemeyeceğini marmaris'de bulunan kayınçısının arabayı almaya geleceğini söylüyor,marmarisdeki kişide 11:00 da bileti aldım 15:00-15:30 gibi gelirim diyor.marmarisden gelen öğleden sonra (satini bilmiyorum)arkadaşımı arıyor yetişemeyeceğini arkadaşımın yakın bir ilçeye gelmesini (50 km mesafedeki)orada noterde işlemleri yapıp arabayı alacağım diyor arkadaş neyse pek gidesi yok ama adam marmarisden ta buraya kadar gelmiş bende bari gideyim deyip babası ile o ilçeye gidiyor.Neyse buluşuyorlar adam arabayı bir ustaya dahi göstermiyor sadece kabutu açıp bakıyor birde motoru çalıştırıyor o kadar.Notere gidiyorlar bu arada saat 16:30 gibi sanırım noterde para nasıl ödeyeceksin diyor izmirdeki sözde imam ben şimdi kuveyt türkden eft yapacağım diyor iban alıyor bir müddet sonra 25650 eft yaptım senide oraya kadar getirdik hakkını helal et fazladan yatırdım diyor.Arkadaş banka hesabına bakıyor para yok izmirdeki diyor yatırdım !!!! arkadaş diyor bana yatırdığına dair dekont gönder whatsapp ile diyor benim telefonum tuşlu diyor e-mail ile dekont gönder ozaman diyor e -mail'imde yok o işlerden anlamam ki diyor,Neyse arkadaş kendi bankasını arıyor banka yetkilieri 16:30 dan sonra yapılan eft ler bir gün sonra gözükür diyor.Babasının ve Noter yetkilisinin de tavsiyesiyle satışı yapmıyor.Adama diyor ben seni misafir edeyim yarın satısı yapalım diyor adam benim işlerim var hemen dönmem lazım,izmirdeki ben sana güveniyorum yarın parayı bana geri gönder diyor.
Arkadaşı aradığımda o ilçeden dönüyordu bana anlattı ben bile dolandırıcı olduklarını hala çakallamadım arkadaşda anlamamış sonaradan anladık parçaları birleştirince.
Arkadaşımın verilmiş sadakası varmış ucuz kurtuldu.Başkalarının canı yanmasın diye anlatmak istedim biraz uzun oldu kusura bakmayın.
S
7 yıl
Bir Sorum Var
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Dün efsanevi sandık düştü ve bende 1 günlük süreyi başlattım ve süre doldu.
Şimdi gece cadısının yayınlanmasına 2 gün var ben 2 gün beklesem de öyle açsam gece cadısı çıkma ihtimali olur mu?
Yoksa sandık gece cadısının yayınlanmasından önce düştüğü için veya süresini doldurduğum için çıkma ihtimali hiç yok mu?
S
7 yıl
Klan Arıyorum
+20 yaş üstü küfür içermeyen kart bağışı yapmayan ve taç sandığı kasmayanların istisnasız atıldığı.ilk girişte büyük rütbesi, kalıcı olduğum ve güven sağladığım zaman YL lik alabileceğim klan arıyorum.taç sandığına katkım 25 ve üstüdür. kupam 3400
S
8 yıl
DOLANDIRICI BİR NUMARA ARADI NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ?
0850 ile baslayan bir numaradan bir bayan cuma günü aramıştı o anda müsait değildim tam dinleyemedim ama aklımda kalanlar bir sigorta filan yaptırmışım ayın bilmem kaçında süresi dolmuş ödeme yapmamışım 2 bin kusur TL borcum gözüküyormuş ödeme yapmamı söyledi.Ben de öyle bir sigorta yaptırmadığımı söyledim ödemessem kanuni işlem başlatacağını söyledi bende başlat o zaman dedim kapattı.Dolandırıcılar olduğunu anlamıştım zaten yinede numarayı bir sorgulatayım dedim google amcada bir çok kişi şikayetçi aynı numaradan aranmışlar.30 dk kadar önce aynı numara tekrar aradı beni meşgule bıraktım Tekrar ararlarsa ne söyleme mi tavsiye edersiniz ?
Bunlar bu kadar kolay nasıl dolandırmak için millete telefon açabiliyorlar.ses kaydı filan yapsam devletin bir kurumu filan yokmu bunlarla uğraşan ses kaydını oraya yüklesem .
S
8 yıl
Plastik Çatlağını en iyi ne yapıştırır? RESİMLİ
Arkadaşlar arabamın radyatör su kabında çatlaklar var ve buradan su sıcaklığı 90 dereceye varınca basıncında etkisiyle su sızıyor;502 japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım 1-1,5 ay sonra yapıştırıcıyı sertleşmiş bir şekilde depodan ayrıldı,ardından iran yapıştırıcısı vardır çift tüplü o karışım ile yapıştırdım oda 1-1,5 ay kadar gitti ve geçenlerde oda çıktı resmen yara bandını yaranın üzerinden çıkarırsınız ya o gibi çıktı zaten kenarından açılmıştı.
Şu işlemi yaparsan senin sorunun düzelir diyeceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Her iki yapıştırıcıyıda uygulamadan önce çatlak bölgeyi zımparaladım ve temizledim.
Not:Kimse demesin yenisini al diye!!! en son çare yenisini almak.
Adamın başı ağrıyor ağrı kesicileri denemeden o işe yaramaz senin iş doktorluk der gibi birşey oluyor bu
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.