Arkadaşlar hafıza kartını şifrelerken yüzde 2 de flan telefon kapandı geri açtığımda hiç bir veriye ulaşamadım benim için çok değerli fotoğraflar vardı nasıl ulaşabilirim bunlara geri ? Lütfen yardım edin, yol gösterin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şuanda tam da onu yapıyordum çok sağolun öyle kötü oldum ki ya inşallah geri dönüşü olur Edit: Olmadı bu da :/ daha başındayken gitmese şifre çözme yaptıgımda düzelmesinden ümidim olur ama yüzde 2 deyken gidip böyle olunca hiç umudum kalmadı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.