Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
3627
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Dota2 Juggernaut Rehberi (3. sayfa)
J
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bana göre jugga en baba build oyun başları için phase drum aghanım bu 3 item varken ulti attığınız kişi sizden kaçamaz kolay kolay ultinizi iyi atın yeter ben bazen kasmam battlefury ben juggernaut ile amacam takımda hardcarry varsa o farmlarken mid game civarı takımı tutmak mid game civarı deso+aghanım+drum+maelstrom itmlerine sahipseniz ultiniz ile çok sağlam damage çıkarabilirsiniz tek yapmanız gereken creeplerin orda ulti atmamak



F
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Hiçbir heroya ilk item Aghanim kasılmamalı bence, Pub'da çok görüyoruz salak Jugger bi ulti atıyor yarısı creeplere, ya da adamlar 3-4 kişiyken tek başına dalıp ulti. Tek ultiye bağlı olarak oynanmaz oyun. BF'yi bitirmezsen efektif farmlayamazsın, minicik vurursun TF'lerde. Doom'a bile ilk item Aghanim kasılmaz ki Aghanim'li Doom 5 vs 4 TF yapmak ve bir garanti kill demek.

ben de Battlefury' i gereksiz görüyorum Jugger' a...

phase bot sonrası karşıya göre kasarım heromu... vladmirs veya çok nadir olarak MOM

sonrasıda aganim veya maelstorm (hız + damage)

Maelstorm (ve Mjorr) BF den daha etkili oluyor hero kill de.... hız vermesi de cabası

BF'yi temel olarak farm aracı olarak kasıyoruz zaten, verdiği 65 damage için değil. Maelstrom da nispeten fena olmayan bir farm aracı sayılabilir tabi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Temmuz 2014; 18:46:56 >

N
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Hiçbir heroya ilk item Aghanim kasılmamalı bence, Pub'da çok görüyoruz salak Jugger bi ulti atıyor yarısı creeplere, ya da adamlar 3-4 kişiyken tek başına dalıp ulti. Tek ultiye bağlı olarak oynanmaz oyun. BF'yi bitirmezsen efektif farmlayamazsın, minicik vurursun TF'lerde. Doom'a bile ilk item Aghanim kasılmaz ki Aghanim'li Doom 5 vs 4 TF yapmak ve bir garanti kill demek.

hatalı bir düşünce diye düşünüyorum...
juggernaut'ın oyun başı en büyük sorunu mana problemi, aghanim için alacağın point booster mana problemini çözüp, güzel hp veriyor. geç çıkıp 11 lvl civari sahip olduğunuz aghanim ile ulti cooldown'unda 50 saniye gibi neredeyse 1 dakikalık bir kazanç ve 3 şıçrayış daha kazanıyorsunuz. 3 sıçrayış ortalama hasardan hesap ederseniz 225*3= 775 - %25 = 581 hasar yapar.fazladanda 1 düz vuruş yapabilir hero. 11 level düzeyinde 581 hasarlık farkı divine veya dagon harici hiçbir itemle kapatamazsınız. BFden gelecek 65 atack size 55 atacklık bir fark yapar, aynı hasarı bir kişiye vermek için %50 armora sahip olsa fazladan 20 defa düz vuruş yapmanız gerekir. %40 civarı fark eden ulti cooldownu gibi mükemmel bir katkıyı hesaplamadım bile. ayrıca creeplerin içinde bile ultiyi atsa creeplere tek vurduğu için fazladan 3 vuruş ile heroya vurma ihtimalini arttırıp öncekine kıyasla çok daha güzel hasar verilebiliyor. oyun başı yeterince atack ve atack speed olmadığı için %35den bf'nın damagesi ulti içindeyken çok zayıf kalıyor.
birde juggernaut gibi early game'i kuvvetli herolarda battle fury gibi farma dayalı itemleri gereksiz buluyorum. Açıkçası birisinin oyun bilgisini değerlendirmek için kullandığım yöntemlerden birisidir juggernaut.earlyde pasif oynayıp, midas veya bf gibi farm'a dayalı itemler gidiyorsa o oyuncudan pek hayır gelmeyeceğini düşünürüm. tanıdık birisi ise mümkün mertebe aynı oyuna girmemeye çalışırım.

Doom içinde aghanim ilk item olarak gereksiz, early ve mid game için 15 saniye silence yeterli. aghanim yerine late game'e doğru refresher çok çok daha faydalı oluyor.

ekleme :http://www.datdota.com/stats.php?p=items&item=108&item_category=2&hero=8&player=&side=0&patch=1&season=0&event=&team=&prize=0®ion=0&team_opp=&in_wins=0&match_time=0&day_after=&month_after=&year_after=&day_before=&month_before=&year_before=

juggernaut 6.81den sonra 34 defa picklenmiş, 21inde aghanim kasılmış. rakam olarak aghanimden fazla olan tek item drum. aghanim'in ortalama çıkılma süresi 23.06 gibi ilk büyük item olarak çıkılabilecek bir süre. ardından gelen büyük itemler , maelstorm, mjolnir, blink ve diffusal blade... Battle fury 34 maçın sadece 4 tanesinde alınmış.
Ayrıca şimdi fark ettim juggernaut 6.81den sonraki competive arenadaki en yüksek win rate'e sahip hero. 34 maçta %64.7 gibi bir win rate, aghanim kastıktan sonra %85 gibi bir win rate'e sahip. pick sayısının düşüklüğü sebep olabilir fakat kendisine yakın pick rakamlarına sahip herolar %55 ve aşağısı bir winrate'e sahip.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilanth -- 30 Temmuz 2014; 23:25:24 >

L
10 yıl
Teğmen

Kesinlikle cok guzel olmus hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.