Arlakdaşlar cihaz ipad 3...ios 7 ye geçtim..daha önceden alttaki barda en solda var olan airplay butonum şimdi yok.....apple tv alacağım ama.....bu airplay ikonu neredeki..? Acaba apple tv alsam..aynı ağdayken birbirlerini görüpte....airplay butonu aktif olurmu..? Deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum....ios 7 yükleyen arkadaşlarda airplay butonu duruyormu acaba..?( normalde alttaki durum çubuğunu yukarı çekince..orada olması lazım...)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ipadiniz ile aynı ağda görüntüyü stream edecek bir aygıt (apple tv, mac vs) yoksa, airplay tuşu görünmez zaten. apple tv alıp aynı ağa bağladıktan sonra airplay ile yansıtma seçeneğini kullanabileceksiniz.
Arkadaş bilgiyi vermiş. AirPlay bağlantısı alabilmek için başta ; Bir Apple TV olmak üzere , herhangi bir ses sistemi vs. ile AP ikonunu gorebilirsin .
Bilgisayara kurulu AirServer gibi bir uygulama da AirPlay butonunun görülmesine yol açabilir. Uygulama şu an etkin değilse çıkmayabilir eskiden çıkan ikon.
Acaba apple tv alsam..aynı ağdayken birbirlerini görüpte....airplay butonu aktif olurmu..? Deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum....ios 7 yükleyen arkadaşlarda airplay butonu duruyormu acaba..?( normalde alttaki durum çubuğunu yukarı çekince..orada olması lazım...)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 11 Kasım 2013; 9:03:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >