Biraz geç oldu ama normal şartlarda lastik arıza sistemi özel pakettir. Ancak 2014'den itibaren AVrupa yasaları gereği tüm araçlarda bu sistem zorunlu olduğu için mecburen tüm araç üreticileri bu sistemi takmak zorunda kaldılar. Ayrıca ESP de 2014 yılında nasbini aldı. Eskiden sdece ESP olup da DDS desteği olmayan arabalar da vardı. Bir özellik bile paraydı:)
Herkese selamlar. 2016 model Essentia paket Corsa denk geldi. Km 112 binde , fiyatı 545 bin. Değişen hasar kaydı hiçbir şey yok. Donanım olarak boşmuş biraz araştırdım da. Sonradan hız sabitleyici takılıyor mu bu araca? Kronik sorunları var mıdır bu aracın? Fiyat olarak ne dersiniz? Teşekkür ederim.
hareret göstergesi normalde kontagı açtıgımda 1. kademede başlar 2-3-4 diye ilerlerdi son zamanlarda açtıgımda hararet göstergesi çalışmıyor motor ısındıkça önce 2. kademeye ordanda 4. kademeye zıplıyor
buradaki büyük bir özel opel servisine sordum daha önce böyle bir şey görmediklerini bir kaç parça değiştirirerek deneme yanılma yoluna gideceklerini söylediler ne yapmalıyım?
Not: araca 2 gün önce yıllardır kullanmadığım eski kameramı takmıştım ilk 2 gün sorun yoktu sonradan bu sorun oluştu. kameranın ekranıda araca bağladığım zaman renkleri karışık gösteriyor kablosunu çıkarttığım zaman düzgün çalışmaya başlıyor belki ilişkisi olabilir diye söyledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 17 Eylül 2024; 13:16:11 >
edit: satıldı ;) grupta yardımcı olan herkese teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Ağustos 2024; 11:45:42 >