B

Teğmen
02 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Lg G3 root atmadan rom yükleme
Lg G3 yurtdışı kayıtlı telefonumun Android sürümü 4.4.2 telefondan ve pc suiteden güncelleme bulmuyor root atmayı bilmiyorum çevremdede atacak kimse yok. Root atmadan rom nasıl atılır
B
10 yıl
Debriyaja basmadan vites attik :( (Video eklendi)
Cenazemiz vardı ve orucluyduk Arac Megane 2 . Sevgili abim ikinci vitese atarken debriyaja basmadi 3-4 saniye bayagi ses çıktı şanzımandan . İkinci dördüncü ve geri vitesi o kemikli megane 2 vitesi pamuk gibi oldu yumuşadı normalden 2-3 cm daha fazla gelebiliyor vitesimiz ve bayagi lackalasti. 1-3-5 viteslerde sorun yok . Sizce sorun nedir ve maliyeti ne olur yardımlariniz için tsktlerr..


http://www.youtube.com/watch?v=wQ1jbbkdOfo&feature=youtu.be
B
10 yıl
Hediye alıcam acil öneriler
16 -17 yaslarında erkek cocuğa alınabılecek küçük çaplı ne hediye alabılirim .
B
10 yıl
Kaza yaptık (SS lii)
Abiler Merhaba

Akşam saatlerinde babam Petrolde pompaların etrafındaki o demir bariyerlere çarpmış . Nasıl oldu derseniz gireceği yerebir başkası girince geri geri gelmek zorunda kalıyor geniş aldığını zannediyor karanlığında etkisiyle göremiyoz ve yandan giriyor. Vakum yapılabilirmi yoksa sacın mı değişmesi gerekir yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Samsung led tv 3d vs philips led tv (Samsng Alındı)
B
10 yıl
Megane 2 Suspansiyon sorunu
2004 Megane 2 aracimiz var. Buyuk cukurlarda diger araclara gore biraz fazla vuruyor gibi yani lakur lukur ediyor acaba sorun mu var yoksa bunlar hep boyle mi ?
Birde direksiyon sanki bi yere surtuyor gibi bi ses geliyor cevirince sorun ne olabilirve tahmini masrafi ne olur yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler .
B
10 yıl
Focus vs Civic vs Corolla
Bir tanıdığımız Bu 3 araç arasında kaldılar .

Focus 3 Sedan 1.6 Titanium 125 ps manuel 50000

Corolla premium manuel 62900

Civic elegance eco manuel 58.500

Eski aracları Focus 2.5 manuel


Yılda 15.000 km yapıyorlar ve lpg düşünüyorlar. Eski bir focus kullanıcısı olarak focus öne çıkıyor fakat Civic in fabrika çıkışlı tüpü ve corollanın geniş iç mekanı akıllarını çeliyor Bu araclari yakit yol tutus guvenlik genislik acisindan nasildir.

Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.