Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
36
Cevap
1414
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: LCS Ashe (2. sayfa)
D
13 yıl (6726 mesaj)
Yarbay

rammus nerf 3 sec taunt omg riot NERF


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl (2053 mesaj)
Yüzbaşı

Zaten adam akıllı bi ultisi var o da nerf yerse Asheyi çöpe at


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl (1244 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Cdr nerfi gelse fena olmaz aslında.Ultiyi atıyor baseden geliyor gine atıyor.

Luxu silsinler o zaman buda online durumumdaki son yorumum herkese iyi forumlar.



S
13 yıl (829 mesaj)
Yüzbaşı

la zaten adam gibi damage vuran bi ultisi var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
13 yıl (5105 mesaj)
Yarbay

Nerf yiyeceğini sanmam. Birincisi; Ashe'i çekici kılan sadece ultisi ve o ulti nerf yerse ADC oynamak zorunda kalanlar dışında 1 kişi bile Ashe almaz, cazibesini tamamen yitirir. İkincisi; Ashe, SoloQ'da başarılı bir champ değil, daha çok takım oyunlarında etkili. Mesela Cloud9'ın Ashe - Zyra ikilisi efsanevi fakat sürekli birbirleriyle oynayan, iletişim kuran, zaten oyunculuğu üst seviye olan adamlardaki uyumu "Match me with retards"ta yakalayamıyorsun Sen o ulti'yi 4 kişinin arasından geçirip ADC'i yerine zımbalasan bile gider rakibin tank'ına focus yapar spastikler.

Ashe'in ultisi sadece güzel bir fight başlangıç aracı. Kimse 3.5 saniye stun koymak için uğraşmıyor ki onun için zaten 10 saniye sonrasını görmek lazım Eğer stun süresi sabitlenirse (mesela mesafe ne olursa olsun 2 saniye yaptılar diyelim) bu sefer cidden OP olur o ulti. Genelde kullanıldığı mesafeden 1 - 1.5 saniye civarı bir stun'ı oluyor çünkü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
13 yıl (830 mesaj)
Yüzbaşı

Gördüğünüz her şey için nerf istiyosunuz kafanız mı iyi sizin?

Lcs'de olan her şey için nerf konusu açan nooblara acıyorum artık.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
13 yıl (2826 mesaj)
Yüzbaşı

Nerf'ün amacı bir heroyu çöp haline getirmek değil, oyun dengesinin üstündeki heroları dengeye getirmektir. Şu olayı bir anlamadınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (1369 mesaj)
Binbaşı

C9 bugünde Zyra-Ashe kombinasyonunu yaparsa Riot turnuvadan sonra garanti nerfler Sırf Sneaky den dolayı bunları söylüyoruz.Diğer oynayanlar aman aman bi Ashe oynamadı ama Sneaky
Ayrıca Ashe soloq herosu değil takım oyunlarında iş yapabilen bi adc yani Soloq için nerflenecek bi yanı yok bence.Zaten Sneaky denen elemanda o kadar ofansif oynamıyor biraz geri duruyor ama arrowlarını çok iyi görüyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 31 Ağustos 2013; 9:21:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl (21202 mesaj)
Yarbay

Ashe ultisi dışında çöp ne kaçma pozisyon alma mekanızması var ne as steroid var hiç birşey yok pasifi dandik nerf gelirse kimse ashe oynamaz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
W
13 yıl (479 mesaj)
Yüzbaşı

Konuya yazmak için 6 yıllık hesabı aktive ettim :D ben bu servera ilk geldiğimde ashe alma alma dediklerini bilirim kimse beğenmiyordu halada beğenmeyen insanlar var



E
13 yıl (2119 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Ashe ultisi dışında çöp ne kaçma pozisyon alma mekanızması var ne as steroid var hiç birşey yok pasifi dandik nerf gelirse kimse ashe oynamaz.

kesinlikle doğru.



O
13 yıl (266 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Gördüğünüz her şey için nerf istiyosunuz kafanız mı iyi sizin?

Lcs'de olan her şey için nerf konusu açan nooblara acıyorum artık.

Yine söylüyorum ben ''ashe op riot nerf pls'' demiyorum. Sadece bir düşüncem vardı onu tartışmaya açtım.

Olaf'ı neden nerflediler sence? LCS de Voyboy çok iyi kullandığı için. Aynısını ashe için olacak diyemem ama böyle şeyler olabiliyor. Bunun başka örnekleri de vardır.


Görüşleriniz bana mantıklı geldi. Ultisi dışında pek bir olayı yok. Genelde turnuvada iş yapıyor. SoloQ da o ultiyi 3.5 stun la tuttursan bile fight ı kaybedebiliyorsun. Ama turnuvada da baya etkili olabiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl (9364 mesaj)
Binbaşı

Ashe nerf yerse minyonlarla takılsın, şampiyon ünvanı alınsın elinden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (14913 mesaj)
Yarbay

Ne stunı nerflenir ne de cdr nerfü gelir Ashe'e. Birazcık nerf yese ciddi anlamda minyondan farkı kalmaz Ashe'in.



L
13 yıl (6327 mesaj)
Yarbay

Gelmez, ashe'i ashe yapan şey ultisidir zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
13 yıl (401 mesaj)
Yüzbaşı

Nerf gelmemesi lazım cloud9 oynayan kadar bişey yoktu



F
13 yıl (5250 mesaj)
Yarbay

Sadece ultiden ibaret değil, 1 lvlda o biriken pasifle birlikte bir patlatıyor 2-3 tüp can yiyor.Ayrıca ultiye de gelmez zaten konu gereksiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.