Fiyatı, donanımına göre çok iyi, oyun ve diğer ağır programlar için alternatif olabilir. Bu fiyat aralığında da yüksek ekran kartı ve donanım barındıran ürün bulman biraz zor. Kullanıcı bölümü de mevcut. Soğutma, oyun, kalite vs. gibi konular hakknda biraz daha detaylı bilgi edinebilirsin. Bu arada cihazın 2013 üretimli olmasına dikkat et. Kullanıcı bölümünden, 2013 üretimlilerin seri numarasına bakabilirsin.
Haftasonu laptop almayı düşünüyorum aklımda bi kaç model daha var diğer konulardada söylemiştim. Y500 ü tavsiye eder misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.