Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
619
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hp G6 Harici Ekran Kartımı Kullanamıyorum
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.Hp g6 laptopumu alalı daha 2 ay oldu ve çıldırmak üzereyim.Cihazda intel 4000 hd ve ati radeon 7670 hd ekran kartları var.Ancak laptop herşey için inteli kullanıyor.Aygıt yöneticisinde ati gözüküyor ama mesela skyrimde ekran kartı seçerken intel gözüküyor ama ati gözükmüyor.1 haftadır bu sorunu araştırdım internette.Benim gibi konu açan birçok arkadaş olmuş,kimse düzgün bir cevap alamamış.Lütfen yardım.



H
12 yıl
Yarbay

hp nin bazı modellerinde bu sorun mevcut..ekran kartı geçiş yapmıyor..benim arkadaşımdada bu tarz bir sorun vardı..baya bir araştırma yaptı ama çözüm bulamadı..şimdi hp ye gönderdi ürünü sonucunu bekliyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yarbay

Masa üstüne sağ tıklayıp '' değiştirilebilir grafikleri yapılandır '' seçeneğine girip '' yüksek performanslı gpu (amd 7670m) '' yu seçip harici ekran kartına geçiş yapabilirsiniz. Bir de oyuna girmeden önce oyuna sağ tıklayıp ''yüksek performanslı gpu'' yu seçerseniz harici ekran kartını kullanabilirsiniz.

Eğer harici karta geçmezse, Bios a (f10 ile) girip yön tuşları ile '' system configuration'' a gelip '' switchable graphics mode '' u dynamic ten '' fixed'' yapıp kaydedeceksin. Sonra tekrar başlatacaksın. Ondan sonra yukardaki ayarlardan tekrar '' yüksek performanslı gpu'' yu seçeceksin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 19 Kasım 2012; 19:18:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.