Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
633
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E-ticaret Sitesi!!
M
20 yıl (48 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim şöyle bir maruzatım var.

Ben bir alışveriş sitesi tasarlayacağım ancak şu mümkün müdür? Benim kendi hesabım olmayacak, bankayla falan anlaşmayacağım. Anlaştığım başka bir alışveriş sitesi var ve benim sitemden biri alışveriş yapmak istediğinde sipariş benim veritabanıma kaydedilecek ancak kredi kartından çekilen para anlaştığım alışveriş sitesindeki hesaba yatacak. Yani ödeme yapıldığında sayfa diğer siteye yönlendirilecek ama sipariş benim veritabanıma geçecek. Anlatabildim umarım :)

En azından böyle bir durum mümkün müdür? Nasıl gerçekleştirileceği hakkında da izleyeceğim yöntemi söyleyebilene teşekkür edeceğim :) Bir de bunun için diğer siteye herhangi bir ekleme yapmak gerekir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
20 yıl (16605 mesaj)
Yarbay

Web tasarım ve hazır kodlara aç bu topick i yardımcı olurlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.