1 hafta içerisinde almanyadan xperia t alacağım 446 euro, sizce bu fiyata almama değermi yada eşdeğer bir alternatif önerebilirmisiniz?
Sakın.... 8 ocakta odin ( Xperia z ) tanıtılacak. Ay sonunda almanyada alırsın büyük ihtimalle aynı paraya Ferrari gibi cihazını.
hocam benimde aklımd ao vardı fakat ayın 4üne kadar almam lazım akraba ozaman gelecek yani başka şansım yok, türkiyeden zaten cihaz almam ki xperia v'de haziranda felan tanıtıldı aralıkta çıktı oda hiçbiyerde yok mayısı bulur bence satışa sunulması, o yüzden şuanki piyasadan bir telefon almam lazım sizce xperia t'mi xperia ion' mu sIII'mü note II mi?
xpeiria ion denen saçma cihazı bir kenara atalım.
note II almayı düşünüyorsanız başka hiçbir telefona bakmadan direk alın derim. bir insanın bu telefonu almamasının tek sebebi boyutu olabilir o da problem değil belli ki listeye almışsınız zaten.
xperia t mi yoksa sIII mü derseniz aynı performansta iki cihazdan bahsetmiş oluruz. ekran kalitesi olarak xperia t öne geçer, samsung da bataryanın kolayca değiştirilmesiyle. testleri bir kenara atarsak pratik kullanımda daha düşük bataryasına rağmen xperia t'nin şarjda s3'den geri kalacağını zannetmiyorum. artık bunlara göre karar verirsiniz..
Xperia ion saçmalığımı
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle