B

Teğmen
22 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
ROCCOTUANE - ZORETANİN - AKNETREND
Merhaba forumdaşlar.

Uzun zamandır akne - sivilce problemi yaşıyorum. Artık ergenlik dönemini geçmeme rağmen bir türlü sivilcelerimden kurtulamadım. Çeşitli kremler, pudralar vs. denedim ama hiçbirinin tam bir etkisini göremedim şu zamana kadar. Sıkıntının içten ve ırsi olduğunu birkaç sene evvel anladım lakin bir türlü doktora gidip tedavi olma fırsatı bulamadım. Ayrıca sivilcelerim bazen sönüştüğü için çok üstelemedim. Fakat son dönemde geçirdiğim şiddetli enfeksiyon sayesinde hiç olmadığı kadar coştular. Dahiliye bölümünde enfeksiyon için ilaç ve iğne yazdırdıktan sonra cildiye bölümüne gittim. Doktor 1 ' i yüze sürülen krem olmak üzere birkaç ilaç yazdı. Ayrıca bana roccotuane ilacını daha önce kullanıp kullanmadığımı sordu, bende kullanmadım dedim. Ardından bu ilacın kitapçığını verdi fakat reçeteye zoretanin isimli ilacı yazmış. Eczanelere gittim roccatuane yok zoretanin ve aknetrend var diyorlar. Bende güvenemeyip almadım. Bir eczane aknetrend vereyim hem daha ucuz hemde aynı işlevi görüyor dedi ona da güvenemedim kaldım.

Şimdi işi bilen arkadaşlara sorum ; Bu ilaçların hepsi aynı görevi mi görüyor, yoksa farklı mı? Doktor roccotuane kitapçığı veripte reçeteye neden zoretanin yazmış olabilir? Roccotuane yerine zoretanin veya aknetrend alsam herhangi bir fark olur mu?

Bilgisi olandan yardım rica ediyorum.
B
7 yıl
GALAXY A5 (2016) LOLİPOP\u0027 A DÖNEMİYORUM.
Arkadaşlar elimde Galaxy A5 2016 modeli var. Marshmellow sürümünde yaşadığım bazı problemlerden ötürü Lolipop ' a dönmek istiyorum. Samfirm' den 2 farklı official Lolipop romu indirdim ve odin ile flashladım fakat işlemler bittikten sonra cihaz Samsung yazısında kalıyor ve açılmıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba?
B
8 yıl
Oto Tipi Sigorta Yuvası arıyorum
Arkadaşlar kenwood marka bir oto amfiyi tamir ediyorum. resimdeki devre montajlı sigorta kutusuna ihtiyacım var. bütün karaköy piyasasını gezdim kimsede yok. elinde olan veya bulabileceğim yeri bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
BERNER AKÜ TEST CİHAZI BİLİNMEYEN PARÇA
Arkadaşlar merhaba,

Elime berner marka bir akü test cihazı geçti. cihaza sanırım yüksek gerilim uygulanmış olsa gerek ki içindeki birkaç parça yanmış. resimde yuvarlak içinde verdiğim parçaların ne olduğunu seçemedim. karaköy'deki elektronikçilere sordum baktılar onlarda anlamadılar. standart smd 8 ayaklı bir parça ama optokuplörmü, eprom mu ,entegremi ne olduğunu anlamadım. üzerinde C5344Z yazıyor. bilen veya fikir yürütecek arkadaşlardan yardım istiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Xperia TX İÇERİK
Arkadaşlar xperia tx telefonumun belleğini yanlışlıkla tamamen sildim.Telefonun içindeki telefonla gelen orjinal videoları falan gitti.Bu videoları tekrar nereden edinebilirim acaba?
B
11 yıl
Samsung SyncMaster 793DF Monitör Arızası
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Elimde bu Crt monitörden var ve monitör oyun oynarken birden arızalandı. İçini açtım , yaptığım inceleme ve tespit sonucunda Horizontal transistörünün B ve C ' ünün kısa devre olmuş olduğunu gördüm bu transistörü söktüm. Transistörü sökmeden önce cihazın yan panelindeki açılma ışığı yanmıyordu ve cihaz açılmaya çalışıyor fakat zınk zınk zınk diye ses verip paso kendini kapatıyordu. Bu transistörü çıkartmam ile birlikte bu ses biraz daha uzadı. Zın zınk zınk değilde zıınk, zıınk, zııınk şeklinde. ve yan panelde olan ışık yanıp sönmeye başladı. bu horizontal transistörün yerine muadil yakın değerlerde bir transistör denedim fakat nafile, yine aynı. Problem neden olabilir? Smps besleme bölümü ve diğer katlar sağlam görünüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.