Merhaba arkadaşlar. Umarım bu soruyu doğru yere soruyorumdur. Yakın zamanda Diablo III edindim herşeyini hallettim fakat bu authenticator problemini çözemedim. Mobile modülü hariç bilgisayarıma indirebiliyormuyum acaba bunu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Blackberry 9300 ' üm var indirdim fakat sanırım uyumlu değil çalışmıyor. Çözüm olarak güvenliği bir kenara bırakıp bu kodu kaldırsam daha sonra tekrar aktif edebilirmiyim ?
uyumlu hocam, bende blackberry kullanıyorum, authenticator kurulumunu yaptıgını var sayıyorum.
APN kısmından dolayı takıldın sanırım.
Seçenekler ==> gelişmiş seçenekler ==> TCP/IP kısmında APN ayarları etkinleştirildi yazan kısmın 1 satır altında==> APN: kısmı yer alıyor. o kısma internet yazıyorsun. daha sonra authenticator calisiyor. islemlerini hallettikten sonra internet yazan yeri kaldirip, telefonunu eski ayarlarinda kullanabilirsin. yanlis bilmiyorsam apn kısmı paralı, sürekli kullanımı maliyete sebep olmasın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.