Merhaba arkadaşlar. Google'da yeterli bilgi bulamadığım için buraya konu açmaya karar verdim.
Şimdi bende HD7850 var. 1000mhz de çalıştırıyorum. Normal ve stabil çalışıyor fakat oyunlarda GPU kullanımı çok düşük. Diğer oyunlarda (BF3'te mesela) fazla sorun çıkarmazken, WoW oynarken GPU kullanımı %20-10 lara kada düşüyor. En yüksek %30 görmüşümdür. Ve bu da FPS yi ciddi anlamda düşürüyor. Çok kişinin olduğu yerlerde 25-35 FPS alıyorum ki kat kat üstün grafikli bir oyun olan BF3 bile (multiplayer tabiki) ultrada daha fazla FPS alıyor.
Bu sorun neden kaynaklanıyordur acaba. GPU kendini tam anlamda kullanamıyor ve Düşük FPS de oynamak zorunda kalıyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi bende HD7850 var. 1000mhz de çalıştırıyorum. Normal ve stabil çalışıyor fakat oyunlarda GPU kullanımı çok düşük.
Diğer oyunlarda (BF3'te mesela) fazla sorun çıkarmazken, WoW oynarken GPU kullanımı %20-10 lara kada düşüyor. En yüksek %30 görmüşümdür.
Ve bu da FPS yi ciddi anlamda düşürüyor. Çok kişinin olduğu yerlerde 25-35 FPS alıyorum ki kat kat üstün grafikli bir oyun olan BF3 bile (multiplayer tabiki) ultrada daha fazla FPS alıyor.
Bu sorun neden kaynaklanıyordur acaba. GPU kendini tam anlamda kullanamıyor ve Düşük FPS de oynamak zorunda kalıyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.