Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fallout 1
K
14 yıl (1472 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben şu ana kadar hiç bi yazılım işiyle uğraşmadım ama öğrenecek e yapacak çok vaktim var.Fallout çok severek oynadığım bir oyun.Bende bir süre önce fallout 3 için bir mod yapmıştım.Şimdi fallout 1 yada 2 içiinde küçük çaplı bir mod yapmak istiyorum.Şimdi oyunu o zaman o kadar adam yapmış diyceksiniz ama gelişen teknolojiye güvenerek bide yapılmışının olması var .Kısaca Fallout 1 yada 2 için bir editör varmı yoksa da benim çok çalışarak böle bişi yapma imkanım varmı ????

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
14 yıl (5516 mesaj)
Yarbay

B
14 yıl (2855 mesaj)
Yarbay

Fallout 2 için süper bir mod var uzun zamandır başlanan 2.2'nin çıkmasına da az kalmış durumda:http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?p=811799


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (1472 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar soruya cevap mı vermediniz yoksa ben mi cevabı anlamadım :S


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
14 yıl (657 mesaj)
Yüzbaşı

Kardeş no mutants allowed adlı bir site var.Orada modlamayla ilgili tutorialler mevcut.



S
8 yıl (2520 mesaj)
Binbaşı

Ne yapacağına bağlı?




Bu mesajda bahsedilenler: @KolonyaAdam
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.