Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Silinsin (2. sayfa)
N
14 yıl (1341 mesaj)
Yüzbaşı

Adriano o kadar gereksiz bir transfer olur ki.Lig maçlarında adrianoyu kullanamazsın bir kere.Elinde Hakan Balta gibi her zaman belli bir performansta oynayan istikrarlı defansı bir stoper kadar iyi ofansı bir beke göre kötü olan bir futbolcu var.Geçen sene verdiği performansta ortadayken Fatih Terim tutupta adriano gibi bir ismi Türkiye'ye getirip yedek klübesinde oturması için para ödetmez.Adrianonun hakan baltadan iyi olan tek yanı atak özellikleridir.Ancak Hakan'ın defans performansına yaklaşamaz bile.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
14 yıl (7004 mesaj)
Yarbay

Ujfa'nın yerine Serdar Aziz düşünülüyo olabilir. Yaşı dolayısıyla Ujfa'nın yedek kalmayı problem edeceğini sanmıyorum.Şampiyonlar liginde de Serdar-Semih ikilisi tecrübesiz olacağı için birinin yerine Ujfa oynar. Ayrıca Ujfa Eboue'nin de alternatifi olur geçen senenin başında çok etkiliydi sağ bekte.



J
14 yıl (9426 mesaj)
Yarbay

Adriano Barcelona ile olan sözleşmesini çoook önceden feshetti. Guardiola ile çok tartışıyorlarmış. Yardımcısı da takımda görmek istemiyormuş onu. O da oynamak istemiyormuş Barça'da zaten.

Umarım gelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (6283 mesaj)
Yarbay

İtiraf edin akla ilk gelen


< Resime gitmek için tıklayın >



C
14 yıl (1362 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

Brezilyali keş forvet adriano mu

yok öyle artık işe yaramayan oyuncuları siz alıyosunuz


Bu mesaja 2 cevap geldi.
0
14 yıl (13779 mesaj)
Yarbay

Adriano'yla, Adrian Mutu'yu alalım ot partisi düzenleriz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl (16041 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

Brezilyali keş forvet adriano mu

yok öyle artık işe yaramayan oyuncuları siz alıyosunuz

hedşat



J
14 yıl (10949 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Adriano'yla, Adrian Mutu'yu alalım ot partisi düzenleriz

daum da gelirse takım uçar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
14 yıl (516 mesaj)
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Adriano'yla, Adrian Mutu'yu alalım ot partisi düzenleriz

daum da gelirse takım uçar

Volkan' a söyleriz aldırır Daum'u



U
14 yıl (2394 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Ünal aysal taraftarı transfere doyuracak bu sene bu arada 2 hafta önce ünal aysal a atıp tutanlara ne oldu bilen varsa yazarsa sevinirim.Özellikle EVOHAN kayıplara karıştı günlerdir tek mesajı yok sanırım yasta şu anda:

dostum transferler çok gecikiyor. melo daha alınmadı.

yeni gelen oyuncular sağlıklı bir kamp dönemi göremiyor. sonuç ortada. daha acele edilmeli. zamanımız çok deniyor yöneticiler tarafından bunu anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl (1077 mesaj)
Teğmen

illa bir yabancı gelecekse forvet olmasındansa sol bek olmasını tercih ederim. tabi bu yabancı sayısı da düşünülüyordur sanırım. baros pino culio ve riera kesinlikle gönderilmeli.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.