Beyler, HTC One S almak istiyorum ve fakat TR'ye gelen ürünlerdeki bu işlemci değişimi olayı çok canımı sıktı. Hatta forumdan takip ettiğim kadarıyla çoğunluk şikayetçi. Fiyat da çok yüksek. Bu da beni yurtdışından pasaport kayıtlı ürün getirten mağazalara yöneltti. Pasaport kaydı, garanti, simkilit vs. muhabbetlerini geçersek; Almaya kalkacağım ürünün işlemcisinin S4(1.5ghz) mi S3(1.7ghz) mü olduğunu nasıl anlayacağım? Kutu üzerinde ya da telefon içindeki menülerde falan bu konu hakkında bilgi var mı? Seri numarasından falan anlaşılabiliyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Telefon eline geçmeden önce satıcısıyla konuş s4 olduğunun garantisini iste.Değilse değiştirebilesin diye.Telefon eline geçinde de elixir gibi bir programla işlemcini öğrenebilirsin.
Pasaport kaydı, garanti, simkilit vs. muhabbetlerini geçersek; Almaya kalkacağım ürünün işlemcisinin S4(1.5ghz) mi S3(1.7ghz) mü olduğunu nasıl anlayacağım? Kutu üzerinde ya da telefon içindeki menülerde falan bu konu hakkında bilgi var mı? Seri numarasından falan anlaşılabiliyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.