bu sorunla karşılaşan, çözüm bulan var mı acaba? ızgara düştü düşecek, bazı arkadaşların da düştüğünü gördüm. ufak bir sorun, bu yüzden servise de vermek istemiyorum..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende T20 kullanıyorum şimdilik ızgara sapasağlam ama bence düşmeden veya düştükten hemen sonra servise gönderin ki kullanıcı hatası falan demesinler.
valla hocam, 2 cmlik plastik parça için 15 20 gün beklemeyi göze alamadım, yapıştırdım japonla, duruyo şimdilik büyük ihtimalle de servisin yapacağı işlem de buydu zaten..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.