Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
169
Cevap
49935
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bozuk yolda en çok konfor sunan araba hangisi? (4. sayfa)
İ
15 yıl (1248 mesaj)
Binbaşı

30 bin TL sınırı dışında konuşmak gerekirse SUV'lar bozuk yollarda genellikle daha başarılı.



C
15 yıl (37888 mesaj)
Yarbay

E
15 yıl (2637 mesaj)
Yarbay

TR de bazen öyle kötü karayolları varki biraz hızlı gidince araç beşik gibi sallanıyor Airmatic li Mercedes olduğu halde, merak ediyorum başka araçların o yoldaki durumunu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl (2852 mesaj)
Binbaşı

3 yıl önceki konu, bakalım cevaplar değişecek mi?



C
15 yıl (1570 mesaj)
Binbaşı

Al bitane Volvo S70 T5 keyfine bak :) mersoya lafım yok ama merso dan başka bi araç düşünürsen Saab yada Volvo derim


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
15 yıl (666 mesaj)
Yüzbaşı

Konu eski gerçi şöyle bir baktığımda bu işi bilen bir kaç kişinin yorumlarını okudum. Citroen'in Hydractive süspansiyonunu kullanan modellerinin eline bu konuda mercedes dahil kimse su dökemez, bilen bilir :) otomobil kültürünü sadece dergilerden bilen, ayrıca NFS'de her türlü modeli kullanmış arkadaşlar duyduklarını beyan ederler. Bir Xantia'nın , bir XM'in , C5'in özellikle de C6 'nın özellikle arka koltuklarında seyahat eden birisini biliyorsanız ona sorun düz yada bozuk yolda konfor nedir diye bir arkadaş video yayınlamış gerçi you tube 'da Top Gear c6 & bmw yazıp arayın.

ayrıca aşağıdakini de belkibir fikir verir :)

http://www.youtube.com/watch?v=dczypFna-tI



M
15 yıl (6251 mesaj)
Yarbay

U
15 yıl (1068 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

Al bitane Volvo S70 T5 keyfine bak :) mersoya lafım yok ama merso dan başka bi araç düşünürsen Saab yada Volvo derim

s70 candır,
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl (2637 mesaj)
Yarbay

Dostlar 2000 yıllında yeni V70 vardı bende, volvo deyip durmayın kıyaslamasını iyi bilirim. Merecedes Airmatic uçan halı üzerinde gidiyormuş gibisiniz benim bahsetdiğim dalgalı yollar ms. Çanakkale - İzmir arası ve orası gibi yerlerde hızlı gitdinizmi her araç sallama yapar bundan söz ediyorum. Videoda seyretdiğiniz sokak arası hızlar hatta Lexus LS460 dan daha iyi bi süspensiyon var MB de buna BMW de yetişemez.



S
15 yıl (659 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Mercedes Benz E 200.

+ olarak Ben eski Laguna diyorum bozuk kasisli ve parke yollarda çok çok rahat bir araba .Yumuşak ve sessizce ilerliyor bozuk yollarda alt takımlar ve ön düzende yeterince sağlam ben de oyumu e200 ve eski lagunadan yana kullanıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
15 yıl (3382 mesaj)
Yarbay

S
15 yıl (11114 mesaj)
Yarbay

vw süspansiyonda çok iyi bugün bunu çok daha iyi anladım.. (tabi benim megane 3 ile poloyu karşılaştırınca )



Z
15 yıl (3324 mesaj)
Yarbay

Mercedes-Bmw-Audi gibi markaların üst sınıf araçları haricinde zannederim hiç bir araç hidro pnömatik süspansiyon sistemine sahip Citroen'ler kadar konforlu değildir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bir gün fırsatınız olursa bu araca binin.Bırakın yoldaki çukurları 60-70km hız ile kol gibi tümsekten geçiyorsunuz ve hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Dahası viraja girince bir şok daha yaşıyorsunuz.Ömrü hayatımda 90 model bir aracın öyle viraja girip çıktığını görmedim.Süspansiyon sistemi çok gelişmiş,yükseltilip alçaltılabiliyor araç aynı zamanda.Çok değişik bir otomobil gerçekten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
_
15 yıl (3382 mesaj)
Yarbay

Evet C5 in süspansiyonları güzel bizdede var bi dene :)



O
15 yıl (283 mesaj)
Yüzbaşı

X
15 yıl (339 mesaj)
Yüzbaşı

1998 model toyota camry kullandım. araç tam bir amerikan aracı konforunda. yumuşak süspansiyonlu ve yoldaki salınımı harika. su yatağında gidiyormuşsun hissi... bunun yanında hiç tedirginlik vermiyor.
tabii hidroactive süspansiyonlu citroenler başka bir teknik altyapıya sahipler ve kesinlikle tam konfor amaçlı süspansiyonlardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl (340 mesaj)
Yüzbaşı

Citroen C5 , şu ana kadar(10 yıldır) kullandığım en iyi süspansiyona sahip araç



U
15 yıl (7532 mesaj)
Yarbay

Yumuşak süspansiyonlu otomobiller bozuk yollarda daha konforlu olur düşüncesindeyim hem yolcu konforu hemde sürücü açısından daha az sarsıntı olur en azından



M
15 yıl (703 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

sanırım aradığın böyle bişeyhttp://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw

Millet deveyi hendekten atlatamıyor, adam arabayı atlattı. Ne kadar itaatkar bir otomobil. Kendi aracımıza uygulayabiliyor muyuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl (4320 mesaj)
Yarbay

Subaru Impreza gerçekten makul fiyatlı otomobiller arasında süspansiyon konforu olarak açık ara 1 numara. Hatta öyle ki, kendinden 3-4 kat daha pahalı otomobillerin bile çoğundan iyi.

Benim mesajlarıma şöyle bir göz gezdirirseniz, hiç bir tavsiye içerikli soruya kesin ve tek cevaplar vermediğimi, her otomobilin kendine göre avantajları ve dezavantajları olduğunu düşünen, hiçbir marka ya da modelin rakipsiz olduğunu düşünmeyen birisi olduğumu görürsünüz. Buna rağmen eğer sadece bu kıstasa göre bir başlık açtıysanız, açık ara ve net biçimde, bu kıstası açık ara en iyi karşılayan aracın Impreza olduğunu söyleyebilirim.

30.000'e kadar 2. eli bulunabilir, zaten 2. el piyasası kötü. Aracın dezavantajı ise yakıt tüketimi ve bu tüketimi karşılayamayan düşük performans.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Eylül 2011; 10:56:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.