Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
17306
Cevap
346256
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: [ParS] (KLAN - I ParS) (376. sayfa)
M
14 yıl
Yüzbaşı

Abi lastikte onemlidir heralde mantıken



_
14 yıl
Binbaşı

nuri abi verdigin bilgiler harfi ilen dogru ve yararlı bilgiler ve lastiğin anlatılamaz bi önemi var.yarış yumuşak tavsiyemdir.arkalar yumusak onler orta makbuldur =) ama sunu diyeyim oyunda hersey ama hersey cok onemli , boş bişey yok fakat öncelikli olan şeyler ve ayarlamalar var.



_
14 yıl
Binbaşı

iyi haftasonları herkese =)



E
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

özel etkinliklere hiç girmedim ben de, deneyelim zenginleşelim o zaman :)

nuri güzel ve faydalı bilgiler vermişsin saolasın, hemen uygulayalım...

peki maksimum hızı yüksek tutup 1 den 2 ye vites geçişini çok yukarıda tutsak daha iyi olmaz mı? dün yolda sollarız adamları...


kardeş ben pek anlamam ama,yanlış bilmiyorsam kısa şanzıman hız için en uygunu sanırım,internette bununla ilgili videolara bakmıştım bir aralarbir tane palıo vardı aracın vites aralığı çok kısa idi hemen hızlanıyordu,bende focus varken bir seferinde zorlamıştım vites geçişlerini maxiumum ne kadar yapabilirim diye 1.viteste 50 2.viteste 80 3.viteste 120 4.viteste 160 yapmıştım katalitik konvektör olmasa devir saati sona kadar dayanacak ama o olduğu için 5000 devirde hız kesiyordu motor.
sonra bu yaptığımı bir tamirciye söylediğimde bana manyakmısın dedi iyiki dişlileri kırdırmamışsın demişti
yani burdakileri gerçek hayatta uygulamak kesinlikle doğru değilmiş arkadaşlar

saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal


quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

özel etkinliklere hiç girmedim ben de, deneyelim zenginleşelim o zaman :)

nuri güzel ve faydalı bilgiler vermişsin saolasın, hemen uygulayalım...

peki maksimum hızı yüksek tutup 1 den 2 ye vites geçişini çok yukarıda tutsak daha iyi olmaz mı? dün yolda sollarız adamları...


kardeş ben pek anlamam ama,yanlış bilmiyorsam kısa şanzıman hız için en uygunu sanırım,internette bununla ilgili videolara bakmıştım bir aralarbir tane palıo vardı aracın vites aralığı çok kısa idi hemen hızlanıyordu,bende focus varken bir seferinde zorlamıştım vites geçişlerini maxiumum ne kadar yapabilirim diye 1.viteste 50 2.viteste 80 3.viteste 120 4.viteste 160 yapmıştım katalitik konvektör olmasa devir saati sona kadar dayanacak ama o olduğu için 5000 devirde hız kesiyordu motor.
sonra bu yaptığımı bir tamirciye söylediğimde bana manyakmısın dedi iyiki dişlileri kırdırmamışsın demişti
yani burdakileri gerçek hayatta uygulamak kesinlikle doğru değilmiş arkadaşlar

saygılarımla


DÜZELTME ÖZEL ETKİNLİKLER DEĞİL SEZONLUK ETKİNLİKLER KISMANDA BOL PARA VERİYOR.

- taylan son hızı ne kadar artırırsan ani hızlanman (grag) okadar ağır olur. modifiye bölümünden üst sınıf araçlar için 20.000 cr olan ayarlanabilir şanzımanı alın ve ayar yapmadan yarışın eğer yarıştığınız pistte çoh uzun düzlükler yok ise (son sürat için ) ve yarışı kazanamıyorsanız ozman şanzıman son sürat hızını düşürün mesela.

satandardı 320 km ise 280 veya 300 km yapın bunu yaptığınızda 1-2-3-4-5 vites aralıkları kısalır ve arac daha çabuk hızlanır (ivmelenme)


taylan uzman katagorisindeki 79 öncesi süper carların yarışı için sen sanırım toyata 7 arıyordun kardeşim varsa bir günlük verde geçeyim orayı bi dünya para harcadım nafile geçemedim yavv.

AYRETTEN ÇEKİŞ KONTUROL'Ü YUMUŞAK.

ABS Yİ 10 DA TUTUN DERİM.


- bugün MOH oyunum geliyor harun abinin dediği kadar iyiyse bi süre multi olarak ona takılıcaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Binbaşı

Bir haber paylaşıyım ;

Crysis 2 Çoklu Oyuncu Demosu Geliyor


Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) ve ödüllü geliştirici Crytek GmbH bugün ( 29 ocak) Crysis 2 Çoklu oyuncu Demosunu duyurdu. Çoklu oyuncu demosu 25 Ocak’tan itibaren Xbox Live Gold üyeleri için Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemine özel olarak sunulacak ve oyunculara seriyle özdeşleşen Nanosuit’i çokluoyuncu ortamlarında test etme imkanı verecek. Crysis 2, 2010 yılında sağlam, bağımlılık yapıcı ve etkileyici çokluoyuncu özellikleriyle dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam not almıştı. Crysis 2 çokluoyuncu modu oyuncuları, iki takımın hızlı, güçlü ve görünmez olmak için Nanosuit güçlerini kullanarak ölesiye savaşacakları, mahvolmuş haldeki Manhattan’a bırakıyor. Haritalar Crytek’in baştan yarattığı New York şehrinde geçecek ve oyuncuların stratejilerini oluşturmalarını, yüksekten ve alçaktan saldırıp, savunma yapmalarını gerektirecek dikey bir oynanış sunacak.

Crysis 2’nin çokluoyuncu modlarına yeni bir bakış açısı sunduğunu belirten Crytek CEO’su Cevat Yerli, “diğerlerinden ayrılacak ve oyunun birinci şahıs savaş oyunları türündeki yerini sağlamlaştıracak. Nanosuit oyunculara daha önce yaşamadıkları ölçüde bir güç hissi verirken, New York şehri de bir çok farklı imkana sahip mükemmel bir oyun alanı sunacak” diye konuştu.

Crysis 2 Çokluoyuncu Demosu “Skyline” haritasını içerecek ve iki oyun modu sunacak; “Team Instant Action” ve “Crash Site”. “Team Instant Action” iki takımın karşı karşıya oynadığı ve oyuncuların çok sayıda düşman öldürerek rütbe kazanabildikleri bir mod. “Crash Site” ise oyuncuların uzaylı podlarını koruyup düşmanları uzak tuttukça puan kazanacakları bir kontrol savaşı. Crytek’in uzman çokluoyuncu stüdyosu Crytek UK tarafından geliştirilen çokluoyuncu kısmında altı oyun modu ve New York’un tanınmış mekanlarını kullanan 12 harita bulunacak. Oyuncular sefer boyunca 50 çokluoyuncu rütbesi kazanabilecek, silahlarını ve Nanosuit’i geliştirebilecekler. Crysis 2 Çokluoyuncu Demosu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfenhttp://crysis.ea.com/demo adresini ziyaret edin.

Crytek’in son teknoloji ürünü, çok platformlu oyun geliştirme sistemi CryENGINE 3 üzerine kurulmuş olan Crysis 2, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 25 Mart 2011’de Avrupa’da piyasada olacak. Crysis 2 hakkında daha fazla bilgi almak içinhttp://crysis.ea.com veya mycrysis.com adreslerini ziyaret edebilir, oyunuhttp://www.twitter.com/crysis Twitter adresinden takip edebilir veyahttp://facebook.com/crysis Facebook sayfasından hayran olabilirsiniz.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

adem imzandaki pars süper olmuş, ama bizden başkası anlamaz onun ne anlama geldiğini, klan simgesi olduğuna dair zekice bir anlatım yapabilirsek süper bir klan imzası olur... eline sağlık :)

crysis 2 nin multisini 2 gün önce oynadım xbox da, öyle çok çok güzel değil, heralde demo olduğu içindir çok harala gürele... umarım son sürümde her şey düzelmiş olur...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
14 yıl
Binbaşı

M
14 yıl
Yüzbaşı

Sanada iyi pazarlar mert



_
14 yıl
Binbaşı

herkese bol kazanclı hayırlı haftalar, biz genclere iyi tatiller =))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Yarbay

Günaydın ve iyi haftalar diliyorum herkese

Nuri,kardeş kusura bakma dün için seninle birlikte MOH oynarız demiştim ama cumartesi akşamı başlayan o baş ağrısı beni dün de bırakmadı malesef,dün aldığım ilaca(apranax 500mlg) ve özel bir migren merhemine rağmen geçmedi bir türlü.Dün neredeyse tüm gün yattım en son akşam üstü saat 18:00 de bir uyumuşum ,şimdi yeni kalktım çok şükür geçti ama.
Kardeş MOH konusundaki yorumlarını söyle ,belki diğer arkadaşlardan almak isteyen olabilir
ben o kadar dil döktüm kimse tınlamadı beni
malum şu ara mw2 deki keşmekeş bir taraftan d,ğer taraftan da black ops taki malum sorunlarda bitmek bilmeyince en iyi alternatif olarak ben MOH u oynayabiliriz diyorum.
Bu akşam afganistanda görüşmek üzere

saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

herkese selam,

harun abi geçmiş olsun, bitmedi senin baş ağrıların daha başka ilaç kullansan artık ?

geçen imzamdaki turk psn si ile port açma yöntemini denedim, black ops a şans vermek için, ama nafile... nedense hep 2 sarı çizgideydi.. lag üzerine lag... adam olmaz bunlar


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
14 yıl
Yüzbaşı

Ben bu aralar oyun piyasasını takip etmiyorum ve isyanımı playstation açmamakla destekliyorum



E
14 yıl
Yarbay

Okullu ParS' lara iyi tatilleri diliyorum

Taylanım ilaçla da bir ilgisi yokki bu zıkkımın tıp bile hala çözüm bulamadı bu migrene,şu ana kadar bulunan
en iyi çözüm, bol oksijenli bir yerde yaşamakmış,istanbul un pis havasını düşünürsen benim baş ağrılarım da hiç bitmez malesef kardeş

valla taylanım dediğim gibi bence sende almalısın MOH u , nuri de beğendi,gerçi tam yorumunu yapmadı henüz,bugün onun da değerlendirmesini alırız" lag " sız ve black ops tan daha kaliteli grafikte keyifli bir oyun oynamak istiyorsanız alın derim(hep dedim gerçi)

ademim imzandaki resim gerçekten çok güzel olmuş taylanın da dediği gibi belirleyici bir şey yaparak kullanabiliriz onu,benim aklıma resimin alt kısmına ParS yazısını yazmak geliyor,en boş yer orası çünkü
parsın soluna büyük "P" harfi çeneye denk gelen yere küçük" a" ve" r" harfi sağ taraftaki boşluğa da büyük "S" harfini koyarsak güzel durabilir bence,başka fikri olan varsa söylesin lütfen.

saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

günaydın beyler

Black ops un DLC si geliyormus ayın 2 sinde ...


Bu mesaja 3 cevap geldi.
_
14 yıl
Binbaşı

Taylan abi bişey sorucam ; [ Bu yazdığım black opsda net sorunu olan herkes için geçerli ]

Şimdi ben oynuyorum genelde host oluyorum fakat akşam 2-3 pc açık olunca net bazen sarıya düşüyor ama yinede ilk 3 e giriyorum genelde. Şimdi sana bi kaç tane şey söyleyeceğim onları bi kontrol et.

1-)Playstation Network ayarlarında nat type nedir ? (1-2-3)
2-)Oyun içinde nat type nedir ? (closed-open-moderate)
3-)oyuna girmeden önce selecte basıp gerekli ayarları yapıyormusun ? (local only-only-closed-default-)
4-)Portlar açıkmı?
5-)Bilgisayarda internet çubuğuna ''http://www.speedtest.net/ '' yazıp gerçek hızın öğren.Fakat bunu yapmadan önce internet explorer ile ve bütün virüs programlarını , msn ' i , internet sayfalarını ve her türlü internet ile bağlı programları kısa süreliğine kapatmalısın.
6-)Oyuna girince interneti sadece ps içinmi kullanıyorsun?(Bu net hızına göre değişir.)



Evet interneti kötü olanlar (blackopsda) bunların cevabını burdan yollarlarsa sırasıyla çözüm bulalım.


Bu arada Harun abi geçmiş olsun baş ağrısı kadar kötü bişey yok hele migren . Ben çekmedim çeken gördüm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HidRoJeN_ -- 31 Ocak 2011; 12:01:14 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Taylan abi bişey sorucam ; [ Bu yazdığım black opsda net sorunu olan herkes için geçerli ]

Şimdi ben oynuyorum genelde host oluyorum fakat akşam 2-3 pc açık olunca net bazen sarıya düşüyor ama yinede ilk 3 e giriyorum genelde. Şimdi sana bi kaç tane şey söyleyeceğim onları bi kontrol et.

1-)Playstation Network ayarlarında nat type nedir ? (1-2-3)
2-)Oyun içinde nat type nedir ? (closed-open-moderate)
3-)oyuna girmeden önce selecte basıp gerekli ayarları yapıyormusun ? (local only-only-closed-default-)
4-)Portlar açıkmı?
5-)Bilgisayarda internet çubuğuna ''http://www.speedtest.net/ '' yazıp gerçek hızın öğren.Fakat bunu yapmadan önce internet explorer ile ve bütün virüs programlarını , msn ' i , internet sayfalarını ve her türlü internet ile bağlı programları kısa süreliğine kapatmalısın.
6-)Oyuna girince interneti sadece ps içinmi kullanıyorsun?(Bu net hızına göre değişir.)



Evet interneti kötü olanlar (blackopsda) bunların cevabını burdan yollarlarsa sırasıyla çözüm bulalım.


Bu arada Harun abi geçmiş olsun baş ağrısı kadar kötü bişey yok hele migren . Ben çekmedim çeken gördüm



teşekkür ederim mert
sorma migren ağrısı gerçekten çekilecek dert değil ,allah kimsenin başına vermesin.

kardeş o port ayarlarını bende yaptım,sağolsun alper kardeş bayağı bir uğraştı ama sonunda açtık tüm portlarımızı
ben şunu fark ettim (ama bu her zaman olurmu bilmem çünkü iki kez deneyebildim)portları açtıktan sonra
ben tek başıma Turk psn den girince hızın değiştiğini gördüm,ancak ne zaman bir kaç kişi toplanıp öyle oyuna girsek her seferinde mutlaka lag oluyor,bence biz ne yaparsak yapalım bu durum değişmeyecek çünkü bu oyunun kendisinden kaynaklanan bir sorun ve bu sorunu 3 aydır çözemediler ki sorun olduğunu kendileride kabul etmişler(bu konu gazeteye bile çıktı) oyunun bu kasıntılı durumu düzelmedikçe biz ne yapsak boş arkadaşlar.

saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

Adem paylaşım için sağol crysis ı daha önce çok keyif alarak oynadım pc' de hemde kasa kasa malum ekran kartı kaldırırmı muvzularıyla cebelleşiyorduk o sıralar.

yanlız yanlış hatırlamıyorsam 2 versiyonunu oynamıştım sanki ben. yeni çıkan türlçe olucak sanırım kesinlikle oynanması gereken bir oyun farklı bir tat.

imzanda haketten güzel harun abinin dediği gibi yaparsak herkes kullanır DH de daha çok dikkat çeker klanımız.

- harun abi gerçmiş olsun umarım zamanla geçer bu rahatsızlık.

ARKADAŞLAR MOH BİR KAÇ ŞEY SÖYLİYEYİM.

ÖNCELİKLE LAG VE HİLE HİÇ YOK, GRAFİK OLARAK COD VE B.OPS DAN İİ, OYNANABİLİRLİK MW2 GİBİ B.OPS GİBİ AĞIR KALMIYOR ÇOK AKICI. SİLAHA 3 EKLENTİ TAKABİLİYORSUNUZ GL,RED DOT VE SLİNCER GİBİ,

HAA B.OPS GİBİ ANTİN KUNTİN ŞEKİLLER YOK SADE VE BASİT TASARLANMIŞ PERK VE GÖRSELLER, HAVA SALDIRISI BIKTIRICI DEĞİL SECENEK AZ AMA ETKİLİ.

SESLER MÜKEMMEL BAŞKA OYUNLA KIYAS KABUL ETMEZ KANIMCA, SERVERLARA BAĞLANMA SÜRESİ KISA BEKLETME YAPMIYOR SIKMIYOR ADAMI.

SONUÇ OLARAK SİNGEL I ZATEN HARİKA TAM BİZLİK VE ÇOK GÜÇLÜ BİR MULTİ ALTERNATİF OLARAK DURUYOR İMKANI OLANLARIN MUTLAKA TATMASI GEREKEN BİR FPS.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

mert, ben genelde girdiğim oyunların hepsinde host oluyordum mw2 de, hızımla alakalı problem olduğunu sanmıyorum...

"nat type 2", oyun içinde "open"

select tuşu mu?

ona hiç basmadım yau ne ayarları onlar ? gerçek hızım 2 mb, download hızım sabit 217 :)

oyuna girince laptop u kapıyorum :)



B
14 yıl
Yarbay

Oooo nuri abi hade bakam moh cular cogalıyor yapalım bi moh ama ben anca carsamba gecesi musaıt olucam yaparız ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.