Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zone alarm ve kaspersky uyuşmazlığı
B
20 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadailar zone alarm pro ve kaspersky personal edition kullanıyorum. Doğal olarak zone alarm ın firewall seviyesi internet zone ve trusted zone olmak üzere high seviyesinde bulunuyor. Aam bu durumda iken kaspersky'nin update yapmasını engelliyor.Ancak medium seviyesine getirirsem ikisini de yapabiliyorum.Tabii bunu böyle 2 de bir getirmek sıkıcı olmakla beraber otomatik update de yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan ya da sorunun çözümünü bilen var mı acaba?Teşekkürler şimdiden.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
20 yıl
Çavuş

şahsen her ikisini de medium seviyede ayarlamayı yeterli buluyorum.Sizin bu konuda anlayışınızın farklı olduğunu düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
20 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

medium yaparsam scan.sygate.com da yapılan testlerde başarısız oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
20 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Böyle başka problemi olan yok mu acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
20 yıl
Çavuş

kaspersky kominist olduğu için kimseyle geçinemiyorrr


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
20 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalinden alıntı: ramo

kaspersky kominist olduğu için kimseyle geçinemiyorrr





DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.