arkadşlar evin banyosunda karafatma gördüm öldürdük.ilk defa çıktı 7 senelik apartman.2002 de talınmıştık ilk defa çıktı.çok kokuyorm arkadaşlar bi daha çıkarsa diye.annemler sabah dışardan bi torba koyduklarını söyledi banyoya ondan gelmiş olabileceğini söylüyolar.nerelerden çıkar bu karafatmalar genellikle? nasıl önlem alınabilir? NOT:LÜTFEN HERHANGİ BİR RESİM KOYMAYIN...
Hamamböcekleri bizim evin 8 yıldır gayrıresmî bireyleridir. İzmir'de yaşıyorum. Buralarda yazın büyük ve uçan hamamböcekleri çıkar.
Evinizi ne kadar temizlerseniz temizleyin, eğer apartman temiz değilse bunlar yine gelir, yerleşir. Fakat Türkiye'de böyle bir apartman, böyle bir sokak ortamı mümkün olmadığından, unutun. Böcek ilaçlamaları var aslında, bunlar iyi gelebilir, hiç yapmadık. Alıştık 8 yıldır.
Yaza doğru çıkarlar. Karanlıkta çıkarlar. Banyo ve mutfakta delikler varsa oralardan geliyorlardır. Mesela bizim banyoda çamaşır makinesinin hortumundan dışarıya artık su bırakıldığı delik var, her evde vardır. Eğer o delik biraz genişse oradan geliyorlar. Nemi çok severler. Açıkta yiyecek bırakmayın sakın, gelir, onlar da karnını doyurur. Tuvalet deliği ve küvet deliğinden gelebilirler. Sifondan bile geliyorlar. Bir keresinde sifonu çektikten sonra (alafranga) tuvaletin içinde hamamböceği dolaştığını gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Mayıs 2009; 1:18:37 >
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Evinizi ne kadar temizlerseniz temizleyin, eğer apartman temiz değilse bunlar yine gelir, yerleşir. Fakat Türkiye'de böyle bir apartman, böyle bir sokak ortamı mümkün olmadığından, unutun.
Yaza doğru çıkarlar. Karanlıkta çıkarlar. Banyo ve mutfakta delikler varsa oralardan geliyorlardır. Mesela bizim banyoda çamaşır makinesinin hortumundan dışarıya artık su bırakıldığı delik var, her evde vardır. Eğer o delik biraz genişse oradan geliyorlar. Nemi çok severler. Açıkta yiyecek bırakmayın sakın, gelir, onlar da karnını doyurur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Mayıs 2009; 1:18:37 >
adam resim koymayın demiş. kalpten gidecek şimdi.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
kaşıntı falan geliyor
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
sen al eline bir sprey birde ates sik hayvanin uzerine alevi bak bakalim bir daha cikacak mi ?
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Eskiden ilaçlama yapıyordum yatmadan önce ama sabah leş toplamaktan bıktım, artık hiç uğraşmıyorum. Ne onlar beni görüyor ne de ben onları.
Videoyu izlemek için tıklayınız
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 25 Mayıs 2009; 1:31:18 >
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
mübarek ultimate survivaldaki ayı grylls'misin
nerde yatıyon abi amazonda bi klübede mi?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 25 Mayıs 2009; 5:02:48 >
az önce bi eleman başlık açmış zaten izmirde deprem diye